Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


i430VX

Member
  • Content Count

    456
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by i430VX

  1. Hello all, I'm having a very strange issue where when i apply certain update(s) (not sure which) to the .net framework from windows update, it all goes south and .Net frameworks 2-4 break completely. .net 1.1 sp1 remains working and checks out fine with the netfx setup verifier (every other version fails verification.) I've reinstalled windows already and it's still happening. the only solution is to remove the offending versions of .net framework and reinstall them. But then updates need to be applied again... I am running USP4 and POSReady updates if that matters. My desktop PC with XP seems to be unaffected. (just my thinkpad T60 has issues.) I'll see if i can narrow down which updates cause the issue. EDIT: i the yellow sheild alerted me to more .net updates, maybe applying these will somehow fix it...
  2. considering its a preview, does it function like IE10? does it render differently (better, hopefully) then IE 9 does?
  3. yes i had saw that, and figured i'd try it before i try my usual choice, SpeedFan. looks swell to be sure!
  4. I'll make sure to check that forum out, Monroe. Thanks! Don't know how i missed that forum, but they will likely be of help.
  5. Yeah I figured... I'll do some (more) poking around myself, but I don't think it's gonna happen (with a full set of drivers, at least.)
  6. Poor flash. ...wow so XP will be supported until the end of time December 2020 like other OSes? That would be some good news.
  7. Pretty soon i will Have an IBM...err...Lenovo Thinkpad T60 to mess with... and, eventually, I'll upgrade the CPU to Intel Core 2 Duo processor T7600 Which is 64-bit. Has anyone run XPx64 on a T60? I can't seem to find anything on it. Any chance of XP32 drivers working on 64 bit? I may be able to find drivers for the individual parts from their manufacturers, but i am not entirely sure of the hardware in it yet as i don't have the laptop. (snail mail takes a bit...) I'm asking now because i don't want to buy a XPx64 licence if it might not work... Ill post more details when i receive this laptop.
  8. Finally got around to taking a picture... here is Petco (a pet store) proudly showing off XP... sorry how its hard to see the bright light behind the monitor from outside wasn't helping my already sucky camera.
  9. there's plenty 256mb graphics cards for windows 98. I have an ATI radeon 9250, but you can certainly do better than that. take a look at the ATI Radeon 9800 https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=radeon+9800&_sacat=0 drivers for the 9800: http://support.amd.com/en-us/download/archive/radeonaiw-98me I'm not TOTALLY sure, you may be able to do better than this but i know this model works and is "good".
  10. To OP: beware that this specific "dell-ish" video card needs one of these adapters: (see picture) the black end fits on the card connector and it yields two VGA connectors at the other end. there's apparently a DVI version as well, if that's your thing. buy one: https://www.amazon.com/Dell-DMS-59-Splitter-Monitor-Adapter/dp/B003EHCPWM
  11. did you try using 95's resource meter to measure resources? (may have to be enabled in add/remove programs)
  12. i noticed this as well, in windows 2000, i clicked windows update on the start menu, and it worked! let me check...hey! it works on xp for me as well!
  13. ooooh! before i "unleash" it on my main 98 system i'll set up a VM to see how it goes.
  14. i can say the radeon 9250 sucks. it doesn't seem to fully support DX9.
  15. doesn't really affect me that much but it sounds like a good idea to try, but a challenge at that.
  16. check page two of this subforum...it's there.
  17. i430VX

    WannaCrypt

    i don't believe 9x was affected.
  18. No pictures but i made a list a couple months ago: Places that Have Style still run XP: My house Local Library My school Petco pet store National museum of play Countless ATMs Probably more cash registers/pos Local News Station
  19. Did anyone notice a huge performance increase with flash 24? I can run some games at HQ now...
  20. I tried Patching it with xompie. No luck.
  21. Update: YAY!!! reinstalling sp4 did fix the problem. i got 4 posready updates, which is a start. if memory serves me, it was sort of random how many updates i got per check.(my computers are weird) Thank you all for your help!
  22. looks to be about the same... scribbled out things that might identify me. http://prntscr.com/eba0fa heres what most of currentcontrolset\control currently looks like http://prntscr.com/eba1yw thank you.
  23. okay... i loaded the hives into win7 regedit, and HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WindowsEmbedded HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\WEPOS HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\WES were all not there, just like in windows xp regedit. and HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady was there with the correct dword value. of course these weren't literally in hkey local machine , because i loaded the hive somewhere else. i checked windows update again and got office 2007 updates but nothing else (i recently installed office 2007 compatibilty pack) should i have a key called "mediacenter" with dword 0x00000000 in the hkey local machine\system\wpa folder? (i dont have xp mce) perhaps there's a way to manually install the updates? Screenshot_28.bmp
×
×
  • Create New...