Jump to content

Destro

Member
  • Posts

    422
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by Destro

  1. I used real VNC enterprse 4.4.4 Client To conect to my XP and use a roytam1 browser. Have clipboard sharing and copy pasta file support its all I need. Best solution would be have some kinda thin client specifically for that purpose. lets face it nothing will get developed to even be close to that good. I have tried the kernelex 18 + kM 74 goanna and it doesn't come close to being acceptable even in a high powered VM.
  2. Destro

    chrome 49 XP

    I doubt anyone is going to do that. There is always slimjet and it is based on chrome 49 or 51 and it works but it is not being deveolped and so you will get nothing but errors running it.
  3. Thats true 98se and ME both have WDM driver models very similar to 2ks driver model. This also could be a issue of manually dropping the requiered codec fiels into the system32 folder. Becasue the driver maybe looking for them and cant find them and thats why is says no ADI codec installed.
  4. Ya There is also a posibility that you just have a corrupt windows install and there is nothing wrong with the AUDIO_XP_2K_050908.zip driver i gave you. The fact that it installs but just gives you an errior is very telling to me that your windows install is bad. It says it has 1 cardbus slot You other option might be to go on ebay and buy a Audidgy 2zs pcmcia sound card and use that. It will be way better than the onboard sound anyways and it has drivers wir win 98 they are getting harder to find, but prices have came down a lot see example. https://www.ebay.com/itm/Creative-Audigy-2-ZS-notebook-PCMCIA/303070520633?hash=item4690692539:g:dr0AAOSw~-ZcbsRC
  5. reupped the 1st sound driver. Ya that is a version that you said you had..But I am not certain you had the same thing. That had WDM SE files and 9x hotfixes. You might not of had the whole package. http://www.mediafire.com/file/yjr7bm7uwbsf6nl/AUDIO_XP_2K_050908.zip/file between the 2 drivers now you should have somthing that you might be able to hack together to work. Might require driver modding or inserting HW ids into infs. PS you know you may have to manually install through the device manager.. Not run the installer.
  6. Other driver i found which is not specifically for your sound chip but might work if u force install it. http://www.mediafire.com/file/z443aa08nsfld12/SOUNDMX3.zip/file
  7. There are pretty much nothing new, or anything reasonably newer that works without driver hacking. let it be known.
  8. For the audio, everything I tried to find indicates to me that no one has got it to work. However I don't beleive that it's impossible to hack the driver files for it to work. This driver here is the oldest best driver I can find that has potential for it to work or be forced to work. You will notice that there are a few 9x hot fixes in the root of the folder. Make sure you install those. There is a folder that says SE in the WDM folder and I looked in the INI and it has a line with the same hardware ID as your adi, which leads me to beleive that its possible to make it work. There is another hotfix I found that should be installed 1st before u install the other ones i beleive. http://www.mediafire.com/file/62d7qxrjskaqb5l/242937USA8.EXE/file http://www.mediafire.com/folder/33hqy00o5n4qk/AUDIO_XP_2K_050908 PS I found some other drivers that are not specifically for that hardware but for an older chipset. That is option B. let me know if you cant make these work somhow
  9. Ethernet Driver http://www.mediafire.com/file/r0fkiiaman1hn5r/Win2K_9X.zip/file
  10. Download SIV no need to take pictures of chips and visual inspect hardware. Download SIV and go to the PCI bus tab and paste the hardware IDs here. http://rh-software.com/ the wireless wont work, u need to buy a Aetheros mini PCI or mini PCI-e card and put that in there instead. which ever slot it has. Here is an example from one of my computers of what it looks like keys under "Vender-Dev-Sub_oem REV. Then we can search those keys for the right drivers. "PCI BUS TAB"
  11. there is a version 18 but I don't see it listed here.
  12. id be curiuos in trying to get it installed. I have 98setoME with SP3 and then ME files, But id need a break down of how to get it to install.
  13. I used bart PE to offline reg, if dencorso link doesn't work for you message me, and I could help you.
  14. Would try this. driver sweep isn't going to do as well of a job as DDU. DDU last version supporting XP requires .NET 4.0 https://www.afterdawn.com/software/system_tools/misc_system_tools/display-driver-uninstaller.cfm/v18_0_0_4 After that I would just install the old card and try to get that working properly. If it works fine leave it alone. If you really want to run the new card, and none of the stuff u tried can make it happen. Reinstal windows with the new card and install from scratch. If that doesn't work than your new card is probably bad. PS I would use a older driver than the one you are using...Much older. like 314.22 Reason is this is like what i consider "older driver" and uses the old style before they changed the drivers. https://www.geforce.com/drivers/results/59642
  15. XP will live longer than 98se, and some people still use that for games, and old programs, hardware as a hobby.
  16. how does it authenticate tho. I dont' know anything about it. Some things to try. I read it only uses TLS 1.0 or SSL because its old. Could try this, if it is using SSL https://msfn.org/board/topic/174247-windows-9x-ssl-protocol-winsslwrap-117-rev-06/ Could try this and see if it will use just HTTP unsecure. HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Google Earth Plus is a String called 'useHTTPSForGoogle' set to false by default.
  17. kb4486463 doesn't install for me. I mean MU keeps re-offering me the updated after I installed it.
  18. most likely has to do with serivice and driver load order. I recal there is a way to change that but I don't remember right now.
  19. enable loging and then check C:\windows\ntbtlog.txt for errors.
  20. Whats the proper registry info, for Java 202, copyied into 152 folder, with 202 cpl in system32. Dencorso carry me bud, I have see the reg file u posted ahwile back ago didn't work for me.
  21. can also confirm that google maps works fine for me on all 3 browsers. maybe try make sure hardware acceleration is enable. And update your gfx card drivers if that doesn't work. Check this page idk if it is relevant or not. https://www.sitepoint.com/firefox-enable-webgl-blacklisted-graphics-card/ Try updating your video drivers 1st. if that doesn't work check try these. To enable WebGL, set webgl.force-enabled to true. To enable Layers Acceleration, set layers.acceleration.force-enabled to true To enable Direct2D in Windows Vista/7, set gfx.direct2d.force-enabled to true
  22. should be .net 3.5 I am guessing you have all the .nets up to 4.0 installed. ya some or a lot of .net files should be the same not all of them since its like cross platform or platform independent.
  23. Acroding to the info I posted the system.dll for XP is newer than he one on vista and supports it. So idk.. you have to enable TLS 1.2 for dedault in IE, and you have to apply the patch I posted for .net and modify the registry as documented by microsoft in the KB article, if it sill doesn't work that it either wont work or it's just you.


×
×
  • Create New...