Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 12 results

  1. I found this modified version of firefox3.6.28 for nt4 from roytam1.When I try to run it.It says it required msimg32.dll.Then I replace it but I recieve an error message about gdi32.dll.Is it really compatible with nt4?How can I run it without these errors.
  2. Hey guys, I need some help with my old laptop, if possible. I have a 2002 Dell Inspiron 8200 running Windows 98 SE and frequently while using it, the mouse cursor, either slowly or instantly, slides over to either the bottom-left or top-right corners of the screen and I can't move it away from there. I've tried unplugging my Logitech USB mouse and using the touchpad instead and tried re-installing the mouse drivers, but neither solutions seem to have solved the issue at all. I've also tried searching on Google for a solution, but I can't really find anything for Windows 98 regarding mouse issu
  3. Hi, I downloaded the latest version of Ccleaner 5.59, but this doesn´t work in Windows XP embedded (all updates). The file is unpacked but then nothing happens. I tried to uninstall the earlier version completely, but this didn´t help. Any idea?
  4. Hello =) I install WinME on computer with next configuration: Asus P5B Deluxe, Intel Core2Duo E6700, 8GB RAM, geForce 8800GTX, 500GB Seagate HDD WinME normally installs on 320GB partition (i'm shocked by this fact), and without installing additional drivers may detect USB-devices. I install on ME unofficial Service Pack, and all may be well... but 8800GTX don't want works with nVidia drivers. I tried install 81.98, but system ignore it. I tried install 82.69, and system don't want booting with it (I don't patch this driver, and don't change it files). When I delete this dri
  5. Specs: WinXP Sp3, old single-core AthlonXp 2800+, 1500Gb ram, geforceFx 5200, 8Mbit connection, Firefox 19.0.2 (newer versions seem bad for memory) I've tested this even without other running programs, scanned for virus\malware, cleaned with CCleaner, checked running tasks\services and such. When I had Flash Player 10.3 I could see 480p videos on Youtube without any problem (720p, instead, is difficult for the old card). After 11.X in this year, the issues started: at early versions I got slowdowns\skips at 480p, then 360p, now with 11.8 even at 240p??? (but videos play fine in Vlc) I fed up,
  6. I was customizing my desktop today. And I decided to remove the aero glass. Right after clicking yes, on the uninstall my screen went black I waited for about 15 minutes and decided to restart the computer. Now, as soon as my desktop is loaded it becomes a black screen and without the mouse cursor. I can not do anything, I'm writing this through security mode, I tried to reinstall the aeroglass by security mode but even so the screen turns black when the desktop loads normal boot. @edit: windows 10 Creator Update
  7. Hello Bigmuscle and fellow Glass8 users! I run Windows 10 mit Glass8 on my Desktop PC, and since the anniversary update I have to randomly recurring problems with Glass8. 1. White window borders Normally, all is working fie, but on some windows starts I get white window borders instead of glassy ones. See attached screenshot. debug.log shows nothing out of the ordinary as far as I can tell. when this happens, DWM seems to run into some kind of memory leak as it grabs more and more RAM for itself. Normally it uses about 17-20MB, as you can see in the screenshot, I had already over 300
  8. Hey guys! I've been working on a retro rig recently. Specs are: 1.8 GHz Pentium IV 512MB of RAM 40GB HDD nVidia GeForce 6200 256MB PCI The problem lies in the last of the specs I've listed. In Windows ME (yeah, hate all you want, but as far as I'm concerned ME>98) my dual monitors work perfectly. Each is represented as it's own separate monitor and I'm able to run programs with that in mind. The problem I run into is with Windows 2000. In 2k, which I'm typing this from, I've tried 3 different nVidia drivers for my card and I've found no solution. I'm either left with an option for a m
  9. I was using AeroGlass for a long time on W8. After migrating (trough the store) to W81, AG no longer worked (specific message that I have forgotten). After reinstalling the 8.1 version of AG, it was apparently operating (glass border), but error windows indicating "This library can be injected into DWM process only" started to show up regularly. On the next shutdow, there was a system crash ; system reboot to W81 required to revert to a previous restauration point. After looking around, my problem was related to the fact that the old method (W8 one; through the "AppInit_DLLs" registry key) for
  10. Hello there, I've downloaded the newest aero glass version on my system and installed it, but after the installation a window saying something about incompatibility on my system with aero glass, even though it worked back when I installed it for the first time. I once had it installed on the same system and it worked, then I've uninstalled it and now I've installed it once again because my interest for the program came back. So, as soon as the incompatibility error window popped up, I've began receiving enormous lags and error sounds each time a lag occured, causing a black screen for a second
  11. hello guys i have aero everything works fine just 1 problem it does not autostart on reboot why.. the Status stays at Queued how come in Task Scheduler any fix for this cause i have to go to task scheduler to run the aero everytime..
  12. Hi everyone, I'm new on this forum . I've got an untouched ISO of Windows XP SP0, the RTM version, build 2600, without any service packs. I would like to install it on my PC, but because I've got SATA hard disk, and IDE mode can't be enabled from BIOS (there isn't such option) I must slipstream drivers with nLite. I slipstreamed my SATA drivers "ICH9M-E/M SATA AHCI Controller", and the process was succesfully. Then I made an ISO file and burned it with nLite. When I boot from cd, you know there's the first "MS-DOS like" setup part, and in the lower bar it shows the components loaded, like "Loa
×
×
  • Create New...