Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Recommended Posts

Did an Upgrade? to 1809 this morning and Glad to say AeroGlass work Directly in my case, so Thank You Big Muscle for stable version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you remove AeroGlass before updating or did windows just update over the top of it and it still worked?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just leave it  as it was and every thing work out very well. It did took a 15-20 sec or so to find the new symbols, but that's all. So Cool!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Updated to 1809, but i've got a problem. It works, but whole top border is transparent 100%. And i can't change that :(

LE : uninstalled it, then reinstalled it, folder removed, same thing happens. Any ideas please?

Capture.PNG

Edited by Klamatiel

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Klamatiel said:

Updated to 1809, but i've got a problem. It works, but whole top border is transparent 100%. And i can't change that :(

LE : uninstalled it, then reinstalled it, folder removed, same thing happens. Any ideas please?

Capture.PNG

Same here. Does somebody know about a workaround please? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On my side I've error and no glass at all, so seems to be lottery.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Also here AeroGlass doesn't start. No errors or anything related in the debug.log  :(

Tried to reload the symbols from MS but doesn't help.

Clipboarder.2018.10.04.jpg

Edited by Cris_

Share this post


Link to post
Share on other sites

My AG is working after installing SDK and using the x64 .bat file mentioned earlier in this post but it's crystal clear...no blur at all.

no_blur.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there written something incomprehensible on the website?

image.png.96eab2a992a2d6281612f1c52788f692.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yeah we know it bigmuscle!  :D

You must know we are test lemmings and trying everything.

And just for info for other visitors here: AeroGlass 1.5.9 doesn't work without issues on Windows RS5 1809 ! Wait for an update !

Edited by Cris_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope.  I can understand everything on the website just fine.  Everything is well printed with no spelling errors... Just giving some feedback.  I didn't demand to know why or complain to you BM.  Sure...there's no blur, now lets move on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Cris_ : press Cancel, wait 2-3 seconds, cmd window should appear and will download symbols.
@bigmuscle : yes, we know it's up to 17134, but we like to try to see if it works. Again, if you need debug/input or tests from us, we'll gladly help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 10/4/2018 at 1:20 PM, Klamatiel said:

@Cris_ : press Cancel, wait 2-3 seconds, cmd window should appear and will download symbols.
@bigmuscle : yes, we know it's up to 17134, but we like to try to see if it works. Again, if you need debug/input or tests from us, we'll gladly help.

Cancel did not work for me, is it because Microsoft just pulled the update and therefore pulled the symbols too?
On a side note; I didn't notice any of my files getting deleted after the 1809 upgrade, but I also don't have any personal folders reassigned to another drive or folder.

UPDATE : It finally downloaded the symbols today, so it had to be that Microsoft had pulled them with the original update version.
Since updating symbols, AeroGlass (1.5.9) is partially working. In Chrome, no, in File Explorer... well I don't know if its my settings, but it's basically invisible.
I kinda like the look, but in many ways it should still have a slight bit of color, haze, blur, or smoke so that I can differentiate.
Can't wait for an AeroGlass update.

Edited by netsendjoe
update

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/4/2018 at 7:20 PM, Klamatiel said:

@Cris_ : press Cancel, wait 2-3 seconds, cmd window should appear and will download symbols.

..nope, doesn't work for me Thursday before MS stopped anything related RS5.

Symbols are loaded but didn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe I should create a new topic: Thank You Big Muscle For New Aero Glass Build 1.5.10  :rolleyes:

...in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   1 member

×