Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Commander238

Member
  • Content Count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Commander238

Profile Information

  • OS
    Windows 10 x64
  • Country
  1. Commander238

    1809

    "C:\Programy" is my own created folder without any restrictions. "C:\Program Files" and "C:\Program Files (x86)" are the system folders on my system.
  2. Commander238

    1809

    I'm sorry, it still happens. https://mega.nz/#!Rp0mmI4Z!oFbNjLk-TL8JETuTi2ABaJq5sT1n6wfjkATrMzIzrqU Debug.log
  3. Commander238

    1809

    @bigmuscle Hi. Yes, the beta behaves incorrectly too. Here is the log and some dumps from the beta. I alt-tabbed 4 times and after that, the aeroglass didn't load at all. (Is it intended to unload after 4 subsequent crashes within in 1 minute?) BTW while pressing alt-tab, the tabbing window does not even show up. The crash occurs even when I switch using my mouse. https://mega.nz/#!kosV2KBK!XgKKeH3dgjXt73RWru4NM2HnjCwzA36chgcvnpYynn4 Debug.log
  4. Commander238

    1809

    Hi, I have found a weird bug. Windows 10 Pro 64bit 10.0.17763.194 Integrated graphic card: Intel UHD Graphics 620 AeroGlass v1.5.10 Almost every time i press ALT+TAB between Photoshop CS3 10.0.1 and another app, for example the web browser, DWM crashes. A black screen shows up for 1 second and then all windows get repainted. It doesn't happen any longer, if I uninstall AeroGlass. Debug.log
  5. Commander238

    1809

    Finally, there is a new experimental version here: http://www.glass8.eu/beta
  6. Thank you, BigMuscle, as well. 1.5.9 had worked perfectly.
  7. Commander238

    1809

    Same here. Does somebody know about a workaround please?
×