Jump to content

schwups

Member
  • Posts

    1,184
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    Germany

Everything posted by schwups

  1. I second that. What is wrong with the current wiki? The main problem I see, is that KernelEx Wiki has no help. The help page is empty. Especially there is no help to create new pages or to modify existing pages. This makes the approach more difficult. IMHO KEXWiki is fundamental very good!
  2. The first look is very good and the menu fonts doesn't be strange, but I can't import any bookmarks from other browsers. System: WinME, KernelEX 4.5.1, RP 9.72, MS VC++ 2005/2008 red
  3. Put Foxit in Win2K compatibility mode and you'll have readable bookmarks. Thanks - The bookmarks are readable.
  4. The installation isn't a problem for me. There are no error messages. Foxit 4.3.1: default mode Foxit 5.0.1: comp mode WinXP
  5. I've tested several versions of the PDF Foxit Reader. Latest version 5.0.1.0523 installs without an error (compatible mode WinXP SP2), but doesn't run. I get following error messages: Error starting program:The Foxit Reader.exe file is linked to missing export secur32.dll:Get User Name ExW. A device attached to the system is not functioning Has anyone managed Foxit 5 to work? Foxit skipped Win2000 support. The last but one version 4.3.1.0323 works stable for me. The main issue I have, is that the bookmarks in the navigation panel on the left are not readable. Instead of words I see squares or little boxes. This problem appears since version 3.1.4.1125 (november 2009). It's OK in the version before 3.1.3.1030. Some versions of 3.0 and 3.1 suck a little to much resources so that a crash is possible. The last version of 2 (2.3.4015) works stable. It already opens PDF version 1.7. files. MySystem: Win ME, KernelEX 4.5.1; RP 9.72 BTW I also added it on the KernelEX Wiki page - (Foxit Reader/Discussion)
  6. No, I'm not sure, but I never have read about a driver or compatible driver for your Realtek ALC883. I use old Creative Sound Blaster PCI cards (Ensonic ES1371/1373).
  7. Your Board has two PCI slots. Buy a PCI sound card (ebay) with a 9x driver. And disable the Realtek onboard sound in the device manager.
  8. I'm running Win ME with a G31chipset motherboard, but it's very recommendable to read those topics: 1. http://www.msfn.org/board/topic/97588-modern-motherboards-which-are-working-with-windows-98/ 2. You can download the chipset driver on: http://windows98.ic.cz/ ( http://windows98.ic.cz/chipset/intelinf.zip) There is no driver for the onboard grafik and sound, but you can test the universal "Bearwindows" driver (http://bearwindows.boot-land.net/vbe9x.htm) for the onboard grafik. Maybe it works. It is a very simple driver and it does not provide 3D hardware acceleration like DirectX or OpenGL.
  9. Maybe this can help: http://kernelex.sourceforge.net/wiki/STDU_Viewer
  10. How did you install this flash version: With KernelEx disabled, or default mode? What is the compatibility setting for firefox.exe? Does flash also work, if you disable KernelEx for firefox.exe and/or the NPSWF32.dll? But I see that you have WinME and not Win98SE. Maybe WinME is "more flash-compatible" than Win98SE. You can't install the Flash Player with KernelEX disabled. I do check default. Firefox 2.0.0.20 doesn't need KernelEX. I don't think that WinME is more flash-compatible than Win98SE.
  11. Firefox 2.0.0.20 works fine with Adobe Flash Player 10.3.181.22 for me (youtube & german NBA page). The testsystem: Chip i865G, CPU Intel P4 Northwood 2,6, 1824MB, NV5900XT; Win ME, KernelEX 4.5.1, RP 9.72 FlashPlayer comp. mode: default BTW: Flash Player 10.3.181.26 is now available.
  12. I was able to install Java 6.26 on a third machine in silent mode, but it also doesn't work. I think it's the same error. Maybe it's related to Win ME. Perhaps some ME users could test it.
  13. Which KernelEX Version you have? I'd tried the msi installation on two machines with the same result. Did you tested Java26 with the pluginchecker? If i try to start Java in the control panel a following error message appears: Could not find the main class: com.sun.deploy.panel.ControlPanel. Program will exit. The silent installation stops after my firewall asks to allow the internet connection. (shows the MS ProcessExplorer) My System: ME, KernelEX 4.5.1, RP9.72
  14. Has somebody already installed Java 6 Update 26? The msi install with an error: Javaw has caused an error in JVM.DLL. Javaw will now close. It seems that the silent install of Java 26 doesn't run for me no more. Simply changing the two files (Javaw and JVM.DLL) to version 25 doesn't help.
  15. Hallo Sfor, did you unchecked following things: 1.In Firefox - menu / Tools / Options / advanced / Update: automatically check for updates to "Installed Add-ons"? 2.In the control panel: Java / advanced / Java plug-in - next generation. Because the "Java next generation plug-in" does not work with 9x/ME!!!!! Further I've set the autom. JRE-download to never. And you must rename the "new_plugin" folder in the Java folder: C:\Program Files\Java\jre6\bin\new_plugin. Example: "old_plugin". Firefox 3.5.xx should work with the Java "classic" plugin.
  16. Why don't you try the msi installer. The failing setup copied it to windows\application data\sun\java\jre1.6.0_25. KernelEx 4.5.1, FF3.5.x, Opera 10.1, Java1.6.0 25 I had to forbid the phonehome during the installation.
  17. I installed the new version 2.0.3-beta1 with KernelEX 4.5.1 comp. mode WinXP SP2. But there are already some errors during the installation.If I run the setup with default/2000SP4/disabled mode an error message appears (programm requires WinNT version 5.1.2600 or later). The Startcenter (main window) opens and FileScan, ShredFiles, SystemRepair seems to work OK. Scan for Rootkits, ManageAutostart, Antispyware & Antivirus protection, Internet protection don't. The On-Access protection cause the very high CPU usage approximate 100%. It's known from the older versions like 1.60 or 1.62 concerned to the Teatimer. I had read somewhere that some XP users had the same problem (100% cpu usage). The teatimer on my XP systems runs fine. It is possible to update the definitions: 12.05.2011 Database size: 173390 The uninstall doesn't work.
  18. I've tried to install "NERO LITE MICRO EDITION V9.4.13.2.rar" without success. The setup requires minimal WindowsInstaller 3.1. I downloaded it from mediafire.com. It seems the version you have is different. Which version of the "nero clean tool" do you have? All versions I tested fails to work. (missing Export-NETAPI32.dll:NetUserDel) WinME / KernelEX / Net Fr. 2.0 / Visual C++2005red
  19. Partition wizard seems good but it shows no support for 98, i should care? http://www.partition...m/download.html I mean if i use it before installing 98se to create the two fat32 partitions... A Partition Manager like PartitionWizard or GParted (PartedMagic) on a bootable CD uses an own OS. You can create and format (also FAT32) partitions on your empty Hard Disk without any OS like 2000 or XP. You don't have any data on your disk, so you should not care!
  20. You can try partition logic but it does not work with some SATA hard disks. See limitations: http://partitionlogic.org.uk/about/index.php You also can try Parted Magic (linux based) or Partition wizard (bootable CD) or other manager.
  21. I had copied (in december) the kernel32.dll of the install media to the WinME system folder with running Win XP. You also can try this with a linux Live CD or in DOS mode. For me it has solved the problem. Do you have updated KernelEX or was it a fresh install?
  22. Hallo, it could be concerned to the system file kernel32.dll. Read topic "KernelEx 4.5 Final" from post 1113 (rainyd) to post 1126 (Xeno86).
  23. Supplement to motherboard ASUS P5KPL/EPU: ExpressGate (Splashtop OS) updated to version 1.4.10.2 I can boot Win ME (ExpressGate enabled), if I load the ExpressGate environment by running any application (12sec). Then I click exit to boot ME. Nevertheless I get the protection error, if I directly press exit on the so-called "first screen" of ExpressG. to continue the normal boot. The "first screen" appears after 3 seconds. Further improvement concerned to the shutdown bug of the Nvidia driver 82.69: Shutdown via the "first screen". Maybe 3-4 sec. longer than a normal shutdown. Restart - first screen - power off
  24. ASUS P5KPL/EPU Chipset: iG31 Bearlake (I bought it second hand at ebay.) with Dual Boot configuration ME/XP NV7600GT PCIE (driver 82.69 with the shutdown issue), Infineon Memory DDR2 667, HD SATA2 Samsung P Series, CPU P4 630 Chip Driver from: windows98.xf.cz/ I've plugged a PCI network adapter and a PCI audio adapter. BIOS: Lan and audio onboard set to disabled IDE comp. mode, HT disabled In the device manager remains one "unknown Device": "ACPI driver for ATK 0110 virtual device version 1043.2.15.37 for Windows 2000 / XP (32bit and 64bit) / 2003 (32bit & 64bit) / VISTA (32bit & 64bit)". The driver installs fine in XP and fails to install for Win ME. But it seems not a real problem. The harddisk and memory work as fast as with XP. I was also interested to test the "ASUS ExpressGate" Version 1.3.13.13(Splashtop OS) to get very fast on the Web. It takes 27sec. (button to google). Result: I can't boot to Win ME (Windows protection error. System halted). I have to disable the ExpressGate in BIOS to boot Win ME. What a pity. That's troublesome!
  25. 2.5.0193 doesn't print for me too. (Win ME)


×
×
  • Create New...