Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

[OLD] Experimental builds


bigmuscle
 Share

Recommended Posts

On 5/12/2016 at 3:52 AM, iweksler said:

With regret I'm informing the forum that the Aeroglass stopped working on rs build 14342. BM, any plans for the rs line?

RS1 is still on Fast ring so don't hold your breath. MAYBE when it gets on Slow ring, but again, don't hold your breath.

Link to comment
Share on other sites


On 5/12/2016 at 3:52 AM, iweksler said:

With regret I'm informing the forum that the Aeroglass stopped working on rs build 14342. BM, any plans for the rs line?

Probably not until after 29 July, when rs1 gets released to the general public.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, carlitosoo555 said:

Aeroglass works again with new build 14352, even in modern apps!!! :o :)

sort of works, get a number of error messages on startup that must be ok'd or closed, it then works until the next start when you get the error windows again.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, carlitosoo555 said:

Aeroglass works again with new build 14352, even in modern apps!!! :o :)

Oh yeah! It's back. But no atlas theme is working - with or without layout.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, iweksler said:

Oh yeah! It's back. But no atlas theme is working - with or without layout.

clsharp_v4.4 (without layout) works fine in file explorer and chrome, in modern apps doesn't work:

S 001.jpg

Edited by carlitosoo555
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, carlitosoo555 said:

clsharp_v4.4 (without layout) works fine in file explorer and chrome, in modern apps doesn't work:

S 001.jpg

Doesn't work for me. Maybe I've got the wrong clsharp 4.4. Could you put yours here?

Link to comment
Share on other sites

Symbols are downloading and working on the latest RS1 build 14352 but only with blur radius set to 0, any attempt to add blur will result in a flashing black screen when trying to move a window.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...