Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Recommended Posts

 xXiNightXx, unless you're using full msstyles, SIB won't load StartMenu::MenuBand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope this is the right place, but after installing Start is Back my taskbar has been flickering every minute or so.  It looks like multicolored glitch across the entire taskbar and only lasts about a 10th of a second.  It seems to be very random and I don't know what is triggering it.  I would try to see if I could get a screenshot but it doesn't last long enough and isn't consistent enough.  It's not a huge problem but it's unnerving.

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will there be a new version compatible with Windows 10?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see a reason why there won't be. Tihiy is probably just waiting for commerical release to know exactly what he has to work with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cosmetic issue: shutdown button always has yellow shield "updates needed", even when no Windows updates exist. Update log shows no failed updates, and new updates install OK, but the shutdown button always has the yellow shield.

 

SIB+ 1.7.5 (registered), Windows 8.1 Pro x64, UAC disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cosmetic issue: shutdown button always has yellow shield "updates needed", even when no Windows updates exist. Update log shows no failed updates, and new updates install OK, but the shutdown button always has the yellow shield.

 

SIB+ 1.7.5 (registered), Windows 8.1 Pro x64, UAC disabled.

 

Hi!  Have you tried uninstalling SiB and reinstalling it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it made no difference. However when I re-installed I did not have to re-activate it, so some state information persisted. Is there some manual removal which is more thorough than using Control Panel add/remove programs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it made no difference. However when I re-installed I did not have to re-activate it, so some state information persisted. Is there some manual removal which is more thorough than using Control Panel add/remove programs?

 

Search this thread for "registry".  I think I recall Tihiy giving some people instructions for where to remove SiB's configuration information from.

Share this post


Link to post
Share on other sites

StartScreenIsBack and CharmsbarIsBack??? I saw on Twiter, Tihiy

Edited by stelian88

Share this post


Link to post
Share on other sites

It finally went away for no apparent reason. I didn't do anything different or change the configuration after re-installing SiB as already described.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen this question asked a few times already (once by me), but haven't seen it answered by anyone who actually knows. Is there going to be a StartIsBack for Windows 10? Tihiy, I know you're busy with your real job and all, so I was just wondering, and hoping. Thanks.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This was posted back in april by author:

 

yes, StartIsBack+ no longer works on new Windows 10 builds. Fixing that gonna take a while, but I hope I will get decent result and direction for StartIsBack on Win10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I re-install Windows on a monthly base, but the activation key email says:

This key is able to activate 1 PCs. Available PC activations: 0 Used PC activations: 3.

But all the activated PC's have been "destroyed" since there is a new windows installation on there..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please write to support e-mail if you have activation troubles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinstalled after Windows update, from 1.7 to 1.7.5, Always blank recents and every startup , at login, configuration screen comes out, everytimes....i'm very frustrating.

I tried to uninstall tons of times, remove license, clean the registry, but no solution....

I think i try everything

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...