Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Recommended Posts

What is the difference between the debugging symbols, and the regular symbols package.  Which is the best to use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh, is there something wrong or why are you downloading the symbols?

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh, is there something wrong or why are you downloading the symbols?

 

It was mentioned over at MDL that 9926 did not have the correct Symbols, or something along those lines, and that Microsoft was working to fix it with a install package. I maybe wrong, but that is what I remember being said.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're welcome, guys, and thanks for the feedback.  It was a quick effort and I might have missed some things - please let me know if you find anything wrong.

 

Unfortunately, Microsoft processes the theme resources in such a way that it's impossible to make the borders look sharp and clean - perhaps it has to do with high DPI scaling, I'm not sure.  But whatever the reason, with all the versions of Windows 10 so far the pixels at the border are not painted one for one from the theme atlas, which makes the borders seem a little less sharp and clean than I'd like.

 

Also, I personally like to reduce the size of the title bar, which used to work across the board but now only works for Desktop applications (not Metro).  Still it's an improvement.  This registry file will do that...

 

http://Noel.ProDigitalSoftware.com/ForumPosts/Win81/SetWindowMetrics.reg

 

-Noel

Microsoft does seem to making it hard for use guys who does themes.

Windows

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

huh, is there something wrong or why are you downloading the symbols?

 

It was mentioned over at MDL that 9926 did not have the correct Symbols, or something along those lines, and that Microsoft was working to fix it with a install package. I maybe wrong, but that is what I remember being said.

 

I read the same thing, but again I have been wrong before just ask my wife..

~DP :w00t:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

huh, is there something wrong or why are you downloading the symbols?

 

It was mentioned over at MDL that 9926 did not have the correct Symbols, or something along those lines, and that Microsoft was working to fix it with a install package. I maybe wrong, but that is what I remember being said.

 

I read the same thing, but again I have been wrong before just ask my wife..

~DP :w00t:

 

 

well then that makes two of us that maybe wrong according to your wife... lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, since I had the symbols I wanted to try Aero Glass 1.3.1 with build 9926.

A word of warning, don't even try, it froze up.

I was able to recover by signing out and holding the ctrl key and log back in.

I know BM warned about doing this but I'm hard headed. :crazy:

Edited by Dreamweaver01

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

We have symbols now.

Self loaded just a few minutes ago.

Build 9926.

Perhaps you have symbols.  How did you get them to self load?

 

I'm pretty sure I read how on an MDL Forum posted by ACE2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I installed the software it just worked.  Didn't have to download anything.  Are you folks running the latest software Big Muscle made available (at the start of this thread), made specifically to work with build 9926?

 

-Noel

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, since I had the symbols I wanted to try Aero Glass 1.3.1 with build 9926.

A word of warning, don't even try, it froze up.

I was able to recover by signing out and holding the ctrl key and log back in.

I know BM warned about doing this but I'm hard headed. :crazy:

I did the same thing to and had the same problem. But at least it a easy fix to stop it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Noel.  Of course I did make a backup of the key just in case!   :)  But, I liked your edit, so I will keep it.

 

Could you share the backup of the registry key I have forgotten to do That 

Edited by endbase

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh, is there something wrong or why are you downloading the symbols?

There was a problem downloading the symbols but I have tried this morning with the 1.3.1 installer and now it works  :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Version 1.3.1 is not intended for build 9926 thus it makes no sense. And build for 9926 does not need any symbols.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Version 1.3.1 is not intended for build 9926 thus it makes no sense. And build for 9926 does not need any symbols

 

Don't know exactly how it works I just had noticed in the debug.log that version 1.3.1 had problems with fetching the symbols for build 9926 But you are right about it goes crazy if you install version 1.3.1 on build 9926 !!

 

Just wondering what are the symbols for any way ? ps. the debug version works very nice wilt build 9926 Btw  :thumbup

Edited by endbase

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...