Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Dynaletik

Member
  • Posts

    668
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Dynaletik

  1. Ok, nevermind. It seems as if 6.1 checks for the UID of every entry? I got no UIDs defined until 6.0. It works now after creating them.
  2. Hello. I just downloaded WPI 6.1 and pushed some buttons. Now if I click the install button it gives me an error message that WPI 6.0 does not give. EDIT: Solved.
  3. Hey thanks for 6.1!! I like the new .png buttons there. I updated my Theme with it. Could you upload it to WPI homepage? (Link is in the themes topic) I also updated the german translation for WPI 6.1 (the 4 additional cmd lines), see translations thread.
  4. The box to keep files is already integrated in vLite @ protect files. I didn't test it, but it says "Type in the end part of the file path to keep".
  5. @ eiffel_g: In the components tab there is a button "Protect files". Do you mean that?
  6. Yes, it is possible by adding it to your AutoUnattend.xml by using the WAIK. There is a guide available here. It is not possible with vLite at this time. Perhaps later, but I think that there are more important things to implement at the moment.
  7. EDIT: Your new setup works great here. No error, everything is fine! Could you tell me what you changed? Did you activate the OS_MajorVersion=6 and OS_MinorVersion=0 RegEntries in your .iss? I see that they are commented out in the SDK. EDIT2: Ok, I now tested to build an german Nero 7 Lite with your SDK again, this time I added the 2 RegKeys and it works now!!! Thank you very much Acheron!
  8. I just burned a 300 MB Image onto a DVD 2 days ago with Nero 7.9.6.0. First select the iso file to burn and then before burning it, you have to select "DVD" instead of "CD" in the dropdown box. Nero automatically selects CD. (Used Nero Burning ROM, not Express)
  9. I get the same error as anonymous_user when I try to run Nero or CoverDesigner. I deleted everything regarding Nero in the folders and registry before. Of course, my Key is valid and the AutoIt script ran, because the key got entered.
  10. Dynaletik

    vlite vs nlite

    Will Vista be like XP in the future? I do not think so. There are other components, a totally different structure and so on. nuhi tries to remove what can be removed. Patience is a virtue.
  11. As nuhi said, the inf file only contains the device information and gives Windows (and vLite) the files to install. To get it integrated, I copy the CL_48646.inf, the CL_48646.cat and the folder B_48879 (contains 22 files) to another directory. Be sure to leave all 22 files in the folder B_48879, if not, the .inf will not find them.
  12. Ok, you download the file and double-click it, press install and then click "OK" and "Cancel". Now you will have a directory %systemdrive%\ATI\SUPPORT\7-6_vista32_dd_ccc_wdm_48646\Packages\Drivers\Display\LH_INF. And in this directory there is a CL_48646.inf that you integrate with vLite. That should work for all supported Radeon cards. I'm using this method for my X1900XT, so I think your X1950XT should also work.
  13. Omg nuhi. What'ya doin? It's final! YEEEEHAAA!!! Thank you so much! Will test it after getting up tomorrow.
  14. Hmm, the RC rocks nuhi. I tried to integrate my SoundBlaster X-Fi sound drivers with an older vLite version once and I already thought it would not go, cause there are so many files that do not get copied. After install, device manager said that the card could not be started, failed. Now I did the same with vLite 1.0 RC, just for testing (I again thought it will not work). But it works! vLite copied ALL necessary files for starting the sound card right. I don't know if you changed something regarding this, but THANKS!
  15. @ Braese: Did you integrate the AutoIt script that registers Nero with the given Key? Because if only the reg keys get written, this error will come up if you install Nero on a clean Windows. Once it has been installed, activated and uninstalled, it will also works if you only write the key into registry.
  16. It has been discussed quite often here. Just look at the Unattended Windows forum part. Or check Windows Post Install Wizard, it is quite easy to install your apps (and drivers that have got .exe installs) with WPI.
  17. Yes! Go to Options -> Installer -> Check on load -> Select "None" here instead of "Default" -> Click the save button and on the next load, all boxes should be unchecked.
  18. Hmm, I always check the vLite website BEFORE creating a new iso for installing Vista. Sometimes I even install Vista just because a new vLite version is released. I wouldn't need this "feature". For me it just makes vLITE bigger.
  19. I think the sound crackling thing does not come up if you have got good drivers. But I already searched Creative forums and very many users get sound crackling, even if they did not use vLite (as many of them of course do not know vLite). It seems to be a driver problem, but I knew before 1.0 RC and had 1 crackling in 1 hour. With Multimedia Class Scheduler removed I got it all few seconds, that is not what I bought this soundcard for, but it isn't your fault. It's Creative's fault I think. (I always use actual drivers, but even using older drivers did not fix it.)
  20. Yeah, this one rocks again. Only thing that Creative SoundBlaster Audigy/X-Fi Users should definitely not remove: Multimedia Class Scheduler. After having removed that service, I got crashing sound everytime there was any CPU Usage from another app than Winamp. Now I made a new Image and left the Multimedia Class Scheduler in it. 650 MB Image, fully working Vista Business x86. Thank you nuhi!!!
  21. My last AutoUnattend.xml looked like this: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <IEWelcomeMsg>false</IEWelcomeMsg> <FavoritesDelete>true</FavoritesDelete> </component> <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SystemLocale>de-DE</SystemLocale> <UILanguage>de-DE</UILanguage> <UserLocale>de-DE</UserLocale> <InputLocale>0407:00000407</InputLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Identification> <JoinWorkgroup>WORKGROUP</JoinWorkgroup> </Identification> </component> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>COMPNAME</ComputerName> <StartPanelOff>true</StartPanelOff> <TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone> </component> </settings> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserLocale>de-DE</UserLocale> <UILanguage>de-DE</UILanguage> <SystemLocale>de-DE</SystemLocale> <InputLocale>0407:00000407</InputLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution> <RefreshRate>75</RefreshRate> <VerticalResolution>1024</VerticalResolution> </Display> <UserData> <ProductKey> <Key>XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX</Key> </ProductKey> <AcceptEula>true</AcceptEula> <FullName>YOURNAME</FullName> <Organization>ORGANIZATION</Organization> </UserData> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <FirstLogonCommands> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <CommandLine>%Systemdrive%\Install\WPI.cmd</CommandLine> </SynchronousCommand> </FirstLogonCommands> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>ADMINPW</Value> <PlainText>true</PlainText> </AdministratorPassword> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>YOURPW</Value> <PlainText>true</PlainText> </Password> <Name>YOURNAME</Name> <Group>Administrators</Group> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive> </component> </settings> </unattend> I put the WPI.cmd into %CDROM%\sources\$OEM$\$1\Install, so it gets copied to %systemdrive%\Install during setup. (Delete that folder with cleanup.cmd later) WPI.cmd: cmdow.exe @ /HID @ECHO OFF for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\sources\install.wim set CDROM=%%i: start %CDROM%\Install\WPI\WPI.hta
  22. @ Kel: The link for Evil Vista theme is incorrect. An "_" is missing in there. It says evilvista.rar instead of evil_vista.rar . Thanks in advance for fixing
  23. Oh my god. This is awesome Kel. Thanks for this. Just tooo easy. Just tested and works! Didn't read about the "sources\$OEM$\" method before, it doesn't even need any entries in the AutoUnattend.xml and it seems to work like OEM method in XP.
  24. I use WPI in UA Vista since a few months and it always works. After first login, the WPI screen comes up and I can install the apps. WPI just rocks!
  25. Hello out there. I made another Vista Theme (based on Glossy and Vista) for my unattended installs. If you want to have a look at it or add it to the Theme page, here it is: EDIT: Available @ the WPI Homepage.

×
×
  • Create New...