Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Gape

SP 2.0 RC3

Recommended Posts

One more successful install of rc3! On a 400Mhz - 32 Mb ram laptop this time!

(1st install of uSP ever on this laptop)

B)

(just to avoid having a forum with only bad bews! :hello: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got the bootlog, thx Gape. :thumbup

Your Bootlog.txt file looks OK.

Other ideas:

Try to update all of your drivers (especially mainboard, and sound drivers). Try to install SP 2.0 again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest status: 888113, and 891711 (Tihiy's) hotfixes are added, and fixed 98lite Sleek uninstallation problem.

Everything seems OK. I will test it today and tomorrow. I hope I'll release 2.0 FINAL in this weekend.

Thanks for your support!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Latest status: 888113, and 891711 (Tihiy's) hotfixes are added, and fixed 98lite Sleek uninstallation problem.

Everything seems OK. I will test it today and tomorrow. I hope I'll release 2.0 FINAL in this weekend.

Thanks for your support!

Have you tested new MS hotfix? Have you tested my hotfix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tested new MS hotfix? Have you tested my hotfix?

I tested your fix, it works great, but I haven't tested MS's new fix. In fact, I don't like MS's fix. It requires a seperate process to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Your Bootlog.txt file looks OK.

Other ideas:

Try to update all of your drivers (especially mainboard, and sound drivers). Try to install SP 2.0 again.

Thx for the advise, Gape. :) I'll try to update my mthbrd driver.(VIA chips) But my creative sound card 'Live!' no more updated driver. :no:

So I assume I need to uninstall 20rc3 first, then I install my mthbed driver. Later to install the 20rc3 is a final step. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're right. But i've found a lot of bugs in Revolutions Pack 2.9.

My hotfix is based on Revolutions Pack 2.5, which does not contains those bugs, but it can contain others. Look if any dummy 0-byte files are located in the root of the drive.

(i haven't found any)

And remember that semi-slipstream method can fail (windows will load without icons :blushing: ) without TI...dll.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So I assume I need to uninstall 20rc3 first, then I install my mthbed driver. Later to install the 20rc3 is a final step. :unsure:

Don't uninstall it. You can install it again without uninstalling.

Update your drivers, and install the SP again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

Missed DCOM 1.3 registry entries in Unofficial SP.

-------------------------------------------------------------------------------------

AddReg=OBJREFRegKeys

DelReg=DelRegOnInstall

[OBJREFRegKeys]

HKCR,CLSID\{00000327-0000-0000-C000-000000000046},,,ObjrefMoniker

HKCR,CLSID\{00000327-0000-0000-C000-000000000046}\InprocServer32,,,ole32.dll

HKCR,CLSID\{00000327-0000-0000-C000-000000000046}\ProgId,,,objref

HKCR,objref,,,URL:Objref Protocol

HKCR,objref\CLSID,,,{00000327-0000-0000-C000-000000000046}

[DelRegOnInstall]

HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\DCOM95

HKLM,System\CurrentControlSet\control\SessionManager\CheckVerDlls,ole32.dll

HKLM,System\CurrentControlSet\control\SessionManager\CheckVerDlls,olethk32.dll

HKLM,System\CurrentControlSet\control\InstalledFiles,rpcltc1.dll

HKLM,System\CurrentControlSet\control\InstalledFiles,secur32.dll

HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\Migration\100,DCOM95

-------------------------------------------------------------------------------------

Of course, the following 4 lines may not need.

HKLM,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\DCOM95

HKLM,System\CurrentControlSet\control\SessionManager\CheckVerDlls,ole32.dll

HKLM,System\CurrentControlSet\control\SessionManager\CheckVerDlls,olethk32.dll

HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\Migration\100,DCOM95

Share this post


Link to post
Share on other sites

A question concerning the "runpost.bat":

if exist %winbootdir%\system\iosubsys\SMARTVSD.VXD goto end

why should the batch end here, when SMARTVSD.VXD is present?

SHELL32.INF or SLEEK.INF and PATCHRE, PATCHNP, q240308-update won't be executed.

Is the behaviour really wanted this way?

Share this post


Link to post
Share on other sites
A question concerning the "runpost.bat":

if exist %winbootdir%\system\iosubsys\SMARTVSD.VXD goto end

why should the batch end here, when SMARTVSD.VXD is present?

SHELL32.INF or SLEEK.INF and PATCHRE, PATCHNP, q240308-update won't be executed.

Is the behaviour really wanted this way?

Thanks swgreed, looks like a bug.

Please also look at this post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...