Jump to content

Microsoft's AntiSpyware (Beta) Install


98EXL
 Share

Recommended Posts

I haven't made a contribution to this great site, so I think this will be my first.....

REG ADD %KEY%\022 /VE /D "Microsoft Anti-Spyware" /f
REG ADD %KEY%\022 /V 1 /D "%PP%MSAntiSpyware\MicrosoftAntiSpywareInstall.exe /v/qn" /f

I am going to try it in a minute, so I'll report back in about an hour. The silent switches I got out of the MS AS newsgroups....we'll see if it works or not.

Download MS Anti_Spyware Beta Here

Link to comment
Share on other sites


For the extracted msi

Command line parameters:
/L language ID
/S Hide intialization dialog.  For silent mode use: /S /v/qn.
/V parameters to MsiExec.exe

I guess the latter will be these

/P password mode
/A administrative installation
/J advertise mode
/X uninstall mode
/F repair mode
/B cache installation locally

Link to comment
Share on other sites

I tried a few things with the msi and no luck yet. It does install silently with the /passive switch but the program gives me an error when starting it. I will report back with more info if i get any.

Link to comment
Share on other sites

It does not work with the msi file and it does not work with the exe installer.

Installs silently, but generates an error when started. Only fix I can find is to install manually, then it starts and runs fine.

There's obviously an error with the installer. Hope the next Microsoft update fixes the problem.

Link to comment
Share on other sites

It does not work with the msi file and it does not work with the exe installer.

Installs silently, but generates an error when started.  Only fix I can find is to install manually, then it starts and runs fine.

There's obviously an error with the installer.  Hope the next Microsoft update fixes the problem.

Yeah same here now ive tested it, looking into it now. Weird, is it gonna stay the same lookas it is now, as its exactly the same as GIANT, they havent even changed the support contact yet hehe.

Link to comment
Share on other sites

I am really sorry that I got some people's hopes up....I thought this would be a no brainer install......

.....things I did figure out that was wierd was if I used the same switches from the command line, the sw would install fine silently...just not with the RunOnceEX.cmd....that I find strange. Above all, I've only been doing this for 2 weeks...so I am still a noob.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...