Jump to content

Microsoft Windows Update v3/v4/v5


Recommended Posts

11 minutes ago, LonghornXP said:

It does not work because the site connects to M$ server for 9x updates, but M$ already removed 9x updates from the server

In fact they didn't most 9x updates are still on the server.

Link to comment
Share on other sites


8 minutes ago, xpandvistafan said:

In fact they didn't most 9x updates are still on the server.

Where does windows update v6 download the nt 5.x updates after everything is removed on August 3, 2020 from the download center?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, WULover said:

Is it a Windows Update Agent for these sites?

Use WUA v224 maybe?

 

1 hour ago, WULover said:

@LonghornXP Is it possible to give me the WU v5 files?

I could, but I provide the link with OneDrive

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

ok, no problem

Anyone have a link for a complete release of Windows Update v4 to download with wayback machine downloader? Because when I try to download WU v4, it download me english and spanish only...

Edited by WULover
Link to comment
Share on other sites

On 4/24/2022 at 11:45 AM, LonghornXP said:

Use WUA v224 maybe?

I don't know where I can find this Windows Update Agent, I can't find any results on Google about this WUA...

Link to comment
Share on other sites

I found out that IIS does not find the file splash=3, although it is present in the folder. A bit strange.:dubbio:

This could cause it to get stuck.

VIGbQl7.png

Edited by maile3241
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, WULover said:

Yeah, but WU uses ? and not %

Look at the picture at "angeforderte URL" there you can see that IIS converts the % into ? and into &.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, maile3241 said:

Look at the picture at "angeforderte URL" there you can see that IIS converts the % into ? and into &.

Yeah, it's "splash.asp?page=3&auenabled=true&"

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, LonghornXP said:

Yeah, it's "splash.asp?page=3&auenabled=true&"

That's right. I don't understand why the file cannot be found even though it is in the folder. I read on the internet that there was something wrong with a module.

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/5e6076c0-1e38-4844-b30a-ea89d4992261/webhosting-error-0x80070002-iis-80-error-in-opening-links-on-home-page?forum=iisclassicasp

Edited by maile3241
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...