Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Dibya

Browsers requiring Dibya's ExtendedXP to (sort of) Work with WinXP

Recommended Posts

Currently working browser :-

I.Firefox 53

2.Pale moon 27.xx

Browsers to make work:-

Quipizzila 

Otter browser

Cyber fox 

Srware iron

Google Chrome 

Edited by Dibya

Share this post


Link to post
Share on other sites

> FF 53 crashes on extendedXP when i try to type anything .
What make you say this? Was there a CrashReporter/error dialog or did FF53 terminate silently?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also with Dibya's ExtendedXP setup, apparently Pale Moon v27.3x can run.  I'd like to find out more information about that for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, JodyT said:

Also with Dibya's ExtendedXP setup, apparently Pale Moon v27.3x can run.  I'd like to find out more information about that for sure.

yes it works

Share this post


Link to post
Share on other sites

For testing yes (test computer or virtual machine), but not more from the current state.
There are still a lot of work!

 

exffpmbrbd970iozqx.jpg

:yes:

Edited by heinoganda
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

isnt my kernel extension is cool ?

Next release i will fix all know issues . just wait and see . Next two days i will stay busy but Wednesday i will work hard then Thursday something new will some surely .  

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not XP, but K-Melon 76 Pro happens to work very well in Windows 2000 with Extended Core. I'm using it to type this post, in fact :)

c

Edited by cc333

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, cc333 said:

It's not XP, but K-Melon 76 Pro happens to work very well in Windows 2000 with Extended Core. I'm using it to type this post, in fact :)

c

I just noticed a "nuance" with K-Meleon 76: the installer complains about needing XP SP2:

kmeleon76exe.jpg

but the portable version works just fine on Windows 2000 without Extended Core:

kmeleon76.jpg

Installer version: here or alternate
Portable version: here or alternate (requires 7Zip or WinRAR to unpack)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some how i managed to run Chrome 58 on Xp but nothing working . i cannot browse at all. Simply staying like blank chrome 

 

log
[0522/225727.180:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)[0522/225728.178:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/225845.852:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/225949.236:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/225949.376:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/230015.023:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/230015.132:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/230109.461:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/230109.570:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dibya: Now you have a thread for browsers on ExtendedXP.
Do not - I repeat - do not hijack the other thread which is exclusively for browsers still working on *n*o*r*m*a*l* XP SP3 (with the POSReady trick allowed, of course). Thanks in advance for your understanding and compliance.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks dencorso 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017-5-23 at 4:05 PM, Dibya said:

Some how i managed to run Chrome 58 on Xp but nothing working . i cannot browse at all. Simply staying like blank chrome 

  Reveal hidden contents

log
[0522/225727.180:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)[0522/225728.178:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/225845.852:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/225949.236:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/225949.376:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/230015.023:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/230015.132:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)
[0522/230109.461:ERROR:crashpad_client_win.cc(489)] CreateProcess: The parameter is incorrect. (0x57)
[0522/230109.570:ERROR:registration_protocol_win.cc(55)] CreateFile: The system cannot find the file specified. (0x2)

Fun fact: Running chrome with windows Vista/XP compatibility in Windows 7 does this same thing.

I believe it's intentional.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Kippykip said:

Fun fact: Running chrome with windows Vista/XP compatibility in Windows 7 does this same thing.

I believe it's intentional.

I seems you have solved the problem so far . i have to see thanks for your help . if i got chrome work i will be more than happy 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dibya said:

I seems you have solved the problem so far . i have to see thanks for your help . if i got chrome work i will be more than happy 

Hmm looks like on Ver: 58.X.X.X, it just shows a warning that Vista is no longer supported but the pages are working. (Although, this is with the Chrome X64 version, I can't choose XP as compatibility anymore)

It wasn't long ago when I tried this and every page was blank/didn't load and had an icon of a sadface as the favicon on the tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Kippykip said:

Hmm looks like on Ver: 58.X.X.X, it just shows a warning that Vista is no longer supported but the pages are working. (Although, this is with the Chrome X64 version, I can't choose XP as compatibility anymore)

It wasn't long ago when I tried this and every page was blank/didn't load and had an icon of a sadface as the favicon on the tab.

same happening on xp . i tried setting the chrome.exe to windows 7 sp1 with force converter it starts for sometime and works for few second then chrome remove compatibility .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×