Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Recommended Posts

+1.0 RC2

Fixed a lot of issues, including:

- start menu showing on incorrect monitor

- start button sliding into another monitor

- start button stucking in pressed / hover states

- shutdown button Windows Update notify not applying sometimes

- start button / Windows key not working in very rare cases

This is the last RC planned. PandaX, can you please do debug log for your issue?

It isn't giving me much but:

00000001	0.00000000	[3424] Win: pressed on keyboard	00000002	0.28051630	[3424] Win: pressed on keyboard	00000003	0.48843607	[3424] Win: pressed on keyboard	00000004	3.49637175	[3424] Win: pressed on keyboard	00000005	56.60747147	[3424] Win: pressed on keyboard	00000006	57.98371506	[3424] Win: pressed on keyboard	00000007	60.27150345	[3424] Win: pressed on keyboard	00000008	62.46351624	[3424] Win: pressed on keyboard	00000009	63.58355331	[3424] Win: pressed on keyboard	00000010	63.95150375	[3424] Win: pressed on keyboard	00000011	64.45545197	[3424] Win: pressed on keyboard	00000012	64.98354340	[3424] Win: pressed on keyboard	00000013	69.27146149	[3424] Win: pressed on keyboard	00000014	168.71900940	[3424] Win: pressed on keyboard	00000015	172.89480591	[3424] Win: pressed on keyboard	00000016	174.35098267	[3424] Win: pressed on keyboard	

PID 3424 is explorer.exe. The key event is still going through, but even with the latest RC it's still not working all the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

It's enough for me. Some third-party software is blocking taskbar communication. Is start button disjointed (not moving) if you move the taskbar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feature request, but really just a thought not high priority at all. In StartIsBack+'s configuration, on the Start Menu settings, above the "Right side items" list it would be nice to have a radio selection box above the "middle" column (mostly "Link" and the others "Menu") to be able to select all of the middle ones en masse, if you understand my meaning. That's how I roll most of the time. :)

And I suppose if you implemented that, might as well have a "All Don't display" button over the left column, and over the right column I think it would be appropriate to have a "All Menu" button (not just the ones listed on the right, but those few with the Menu option in the middle column).

Edit: By the way, I suppose for the right side "All Menu" option, for those items which "Link" is the only option, perhaps it should select those too. Or maybe I'm just trying to make it too complicated!

The way it is now certainly isn't lacking - it's wonderful. If you like the idea, go for it, if not, eh *shrug*. :D

Edited by roirraWedorehT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just my luck I suppose. The install went through fine and restarted explorer, however start/winkey just opens the start screen and there's no Properties in the Win+X menu.

On x64 as well.

Edited by PandaX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you mean that it doesn't show the advanced stuff (Windows 8.1's native right-click Start Button options) in Win+X or it literally doesn't show "Properties" (where we can configure StartIsBack+)?

Edited by roirraWedorehT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you mean that it doesn't show the advanced stuff (Windows 8.1's native right-click Start Button options) in Win+X or it literally doesn't show "Properties" (where we can configure StartIsBack+)?

It just doesn't show "Properties", the Win+X menu is just default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried rebooting?

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 4

Yeah, nothing.

If it was an upgrade install then try removing it and then installing it again, I had the same problem after I did a upgrade install on the 8.1 RTM leaked install.wim I managed to get the wim to install with many problems then just refreshed it again when the untouched ISO's were released, I don't know if it will help at all though, maybe even try Revo Uninstaller and make sure everything is removed and try again, also not sure if it makes any difference but I always select the install for everyone option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Better don't touch anything and wait for the fixed release, if you experienced start button (Win key) not working issue on RTM.

As is RC2 should work on RTM with no issues.

Edited by Tihiy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...