Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Mikep7779

Member
  • Content Count

    221
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mikep7779

  1. Mikep7779

    $OEM$

    You can always rename the administrator account. You do so under the unattended section of nlite... And if you do that, you will get a $OEM$ due to the net command being run in t12.
  2. Even after the fixes, the cmd still wont run, i may just scrap it all and start from scratch.
  3. Holy hell, I didnt even see those. I now understand that the white space was causing the issue. Thanks for the help, i will test it in the morning. Thanks again.
  4. Thanks, i dont know why i had it set up that way. I only had a setup from 2 years ago left on a CD, tried to copy some of the stuff over. Guess it didnt work. Thanks! Did what you said, and then i rechecked everything. Still no go. All the files end up on the HDD, but the cmd just isnt running. I have to be missing somthing else. Here are more of the settings" cmdlines.txt: [COMMANDS] "Install.cmd" I have my Install.cmd in the $OEM$ with the cmdlines.txt, im just out of idea on why it wont run.
  5. Thanks, i dont know why i had it set up that way. I only had a setup from 2 years ago left on a CD, tried to copy some of the stuff over. Guess it didnt work. Thanks!
  6. Recopy the files, or let nlite do the copying. Its mssing a file somewhere most likely.
  7. Due to hard drive failure, i lost my unattended settings. Since then i have started the process but for the life of me i cant get guirunonce to work. Ill attach my winnt.sif, my folder layout and so on. Winnt.sif: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=0 MsDosInitiated="0" UnattendedInstall="Yes" [Unattended] UnattendMode=FullUnattended OemSkipEula=Yes OemPreinstall=Yes FileSystem=* TargetPath=\WINDOWS UnattendSwitch="yes" WaitForReboot="No" DriverSigningPolicy=Ignore [GuiUnattended] AdminPassword="LOL WUT" EncryptedAdminPassword=NO AutoLogon=Yes AutoLogonCount=9999999 OEMSkipRegional=1 TimeZone=35 OemSkipWelcome=1 [UserData] ProductKey=LOL WUT KEY GOES HERE FullName="HO HO HO" OrgName="" ComputerName=Panda [GuiRunOnce] Command0="%systemdrive%\windows\system32\Install.cmd" [Identification] JoinWorkgroup=WORKGROUP [Networking] InstallDefaultComponents=Yes My install.cmd is in "\$OEM$\$$\System32". when i double click the file, everything goes great. It just wont run the file on its own at first login. Install.cmd: cmdow @ /HID @echo off SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Installing Applications" /f REG ADD %KEY%\002 /VE /D "Steam" /f REG ADD %KEY%\002 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\steam.msi /qn" /f REG ADD %KEY%\002 /VE /D "Additions to Sendto" /f REG ADD %KEY%\002 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\ftp sendto.cmd" /f REG ADD %KEY%\099 /VE /D "Cleaning Up and Rebooting" /f REG ADD %KEY%\099 /V 1 /D "%systemdrive%\install\cleanup.cmd" /f EXIT The install files are located in $OEM$\$1\Install. I am out of ideas. Any ideas?
  8. Tried the new switches, had the same issues. Looks like im going to have to try it from [Guirunonce]
  9. ill try that, i was using steam.msi /quiet /norestart.
  10. Hello, i made a silent install for steam that installs from SVCPACK. However upon trying to open the file i'm getting a missing DLL error. When the system restarts i'm getting the error that's shown below (see pic). It seems its looking for the temp install files in a user account that isnt around anymore. Would me installing it from GUIrunonce solve this? So its installed at first logon from the correct user account? Below is the error.
  11. It's an Installshield with msi. Run the setup, goto Temp folder and copy the .msi file from there. Swihches are known. I cant seem to get the msi out. I extract the .exe even and see no .msi. Nothing in temp aswell
  12. Hello, im looking for the silent switch for ventrilo-3.0.1-Windows-i386.exe. Ive searched and searched and just cant find it. Thanks
  13. I don't have a MSDN account with subscription, how would i order a new DVD?
  14. Im running on x86 atm so i cant slipstream the service pack (i have vista x64 ultimate). Does Microsoft offer pre-slipstreamed isos for download? I doubt it ;/
  15. I know that the files have to be copied to C:\Documents and Settings\Administrator\SendTo But where do i put the file to have it copied? Would my $OEM$\$1\Install\ Dir be sufficient? I was thinking i could put it in there, then just copy it into the send to dir via a batch file. Seems logical to me. Any ideas?
  16. Alright thanks dude. IS there any special reason they did this? From what ive read the 32bit keys work on the 64 bit. Thats why i didnt know if my copys were diffrent.
  17. Got my Vista Ultimate from Intel. Got a 64 and 32 bit copy. Each version has its own key. So can i install the 32 bit and 64 bit on different computers?
  18. Mikep7779

    IRC Channel

    IRC is good and all however its just divides the support. On these forums we have people who can help and the support of the developer. If there is a IRC channel as well people now have two places to go for support.
  19. If you use thunderbird remove OE. No need for it. However if u want to use OE 2k3 then leave it.
  20. You would want bart b.c its not windows. Windows isnt allowing you to delete the file, so by bypassing windows you can delete the file.
  21. Mikep7779

    Nlite 1.3 beta Bug

    Alright, thanks for the update
  22. is the nlite.inf actually in the folder on the CD?
×
×
  • Create New...