Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


moataz

Minor problem after integrating IE7.exe & IE8.exe

Recommended Posts

After integerating IE7 with nLite...

I have noticed that the icon of "%WinDir%\Offline Web Pages" folder is missing.

Anyone has noticed that?

Please confirm with Yes or No.

Edited by moataz

Share this post


Link to post
Share on other sites

come on guys !!!!

is that hard to confirm with Yes or No.

59659557ys8.png

Edited by moataz

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I remember correctly the icon your refering to is stored in %SystemRoot%\system32\webcheck.dll

Perhaps (re)registering the file will restore the custom icon?

Share this post


Link to post
Share on other sites
for the special icon no

Its a normal folder.

Can you please tell us how did you integrate ie7? With nlite using ie7.exe or using one of my addons posted here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 'mrnxdmx'

1- I download the IE7 for SP2 From Microsoft Here

2- Download nLite 1.3.5 Here

3- go to Integrate Hotfixes task in nLite and insert your Hotfixes and Updates and then Insert the IE7

then if you have IE7 Hotfixes insert it after the IE7 in order

this should be work with you

if you don't understand any thing write to me any time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you NaDer_GenKO. This clears up the situation.

It occurs when you directly overwrite all IE7 files in xp disc.

This problem does not exist with my normal ie7 addon. But i will look in this issue and post here if i can find any solutions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many Thanks to you Bold_Fortune

And dirtwarrior.

I will try this method.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope this will be fixed in the final version of 1.4.5

Until this i'll be using mrnxdmx addon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its not a big problem really, all one needs to do is reset the attributes for a desktop.ini file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...