Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


nuhi

vLite v1.1.6 Final - IronSoft

Recommended Posts

On the ISO page, arent the Finish and Exit buttons redundant since they both exit the program?

yeah been like that for ages... the "Exit" button should disappear, anyone agree?

Share this post


Link to post
Share on other sites

'-extreme' switch not working here too :[

can someone post previous version? RC1 was working great...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hello: Hello,

I have used vLite me and tried Recovery from a DVD without SP1 Vista installation DVD to tinker with SP1, but this failed.

Initially, I was able to integrate the SP1 and VMware Server virtual start and begin to install, but then came a message saying that the selected language could not be installed. Days later, I simply tried again but now tells me VMware Server, that it is not bootable, BOOTMGR is missing.

But I have instructions from the PCwelt closely followed and have the right SP1 from the Microsoft side.

Can a Vista Recovery (Home Premium 32-bit) no vLite Vista DVD? Even if the necessary files in the hidden recovery partition, as read this and how can I do?

I am grateful for solutions.

Gruß d.1319

http://www.pcwelt.de/_misc/galleries/detai...&fk=1908332

and other Forum in Germany with the same question http://www.winfuture-forum.de/index.php?sh...=0#entry1167144

Share this post


Link to post
Share on other sites
'-extreme' switch not working here too :[

can someone post previous version? RC1 was working great...

You're missing something. It cannot work for some people and doesn't work for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've tried EVERYTHING i could think of..

it's not working

i'm running Vista x64 SP1 vLited and trying to make a new Vista x86 SP1..

cmd.exe, shortcut, totalcmd command line.. NOTHING :(

if someone could upload the rc1 version i would be VERY GRATEFULL ^_^

EDIT:

i've got it fixed!!

that was freakn' weird! i've just renamed the folder where i normaly have vlite, redownloaded it and extracted there..

it works now.. :blink: :blink:

Edited by WiCiO

Share this post


Link to post
Share on other sites
On the ISO page, arent the Finish and Exit buttons redundant since they both exit the program?

Yes, that's what I also wondered... why have two buttons which do the same thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
wow so fast thx nuhi :D

"ISO 321MB, Windows folder 670MB."

vlite - when vista become xp :D

Hi :hello: aviv00 I'm amused about your post. Do you really come up with this size? I tried my first vLite but I've come up with 963MB iso Home Premium edition only :blink: . Can you take a look in my last session please. Maybe you can tell me what to do in order for me to cut down the size a little more like 700MB or less. I thought vLite has its own preset like nLite. :) Thanks.

Last_Session_1stTry.ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here you have 708mb ISO

It's from HomePremium

Compare to yours :)

Edit:

Your image is bigger because of those drivers you've integrated:

[Drivers]
E:\Utilities\drivers\video\nv4_disp.inf
E:\Utilities\drivers\Realtek Driver_5687_XP_0228_NETWORK\Netrtlx.inf
E:\Utilities\drivers\Dell_C400_Drivers\modem\Mdmchipv.inf
E:\Utilities\drivers\Dell_C400_Drivers\video\win2000\ialmnt5.inf
E:\Utilities\drivers\Dell_C400_Drivers\lan\INF\Oemsetup.inf
E:\Utilities\drivers\Dell_C400_Drivers\audio\cwawdm.inf
E:\Utilities\drivers\audio\WDM_A404\WDM\Alcxau.inf

Check the size of this folder :P

708mb.ini

Edited by WiCiO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beside this only Search and Firewall could be the difference.. 'cause other than that our scripts are similar :)

Try running mine with your drivers and post how big is your iso..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok I'll try. maybe tomorrow. I'll attach my last session. thanks.

@WiCiO here is my 2nd try I have arrived with the final iso in 660MB just modified a few from your .ini file. But got a problem while testing the ISO in VMware. I post a new thread about the problem. Maybe you can take a look and help me to figure this out. Thanks. The aero theme seems to be not working. Please take a look on my .INI file. I think I have set the compatibility with Aero tick.

Edited by leinan

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi nuhi,

i would like to know why it is necessary to keep the system recovery in vlite 1.1.6 if i use logitech setpoint?

in vlite 1.1.1 i removed the system recovery and volume shadow copy, installed my logitech setpoint software after installing vista sp1 and never had problems with that till now. i only want to understand this change in vlite 1.1.6 if you don´t mind. :unsure:

thanks :hello:

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi nuhi,

i would like to know why it is necessary to keep the system recovery in vlite 1.1.6 if i use logitech setpoint?

in vlite 1.1.1 i removed the system recovery and volume shadow copy, installed my logitech setpoint software after installing vista sp1 and never had problems with that till now. i only want to understand this change in vlite 1.1.6 if you don´t mind. :unsure:

thanks :hello:

Guess youre lucky then.In one build removed system restore and Setpoint didnt even install.Error message was:khal didnt install.Checked error log created by installation:there was that aborting installation after the line that could not create restore point.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...