Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
md10md

Custom Setup.exe for MultiBoot DVD

Recommended Posts


[quote name='joncg' post='487025' date='Mar 30 2006, 05:56 AM']was anyone able to get cdshell to start there autorun.exe? if so how[/quote]

I dont think so it is possible since cdshell is a boot loader menu which works before Windows is even started. Autorun.exe is a 32 bit application which cannot be run in DOS ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
aNY ONE know ?
how build custom setup.exe in Visual C++ 2005
Be Professional.........................!
waiting for reply


Ramesh Kumar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could I please get a copy of the AMS 5.0 Autoplay w/ project layout....please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oh, I read all of what you all wrote.
I have a question.
I'm using AutoPlay Media Studio 6.0.
I made background and buttons and stuffs.
When i build to exe file and ran it.
It cant be run.
Can anyone help me with it? Edited by ajy0903

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='ajy0903' post='697758' date='Oct 2 2007, 03:48 AM']Oh, I read all of what you all wrote.
I have a question.
I'm using AutoPlay Media Studio 6.0.
I made background and buttons and stuffs.
When i build to exe file and ran it.
It cant be run.
Can anyone help me with it?[/quote]

Do you still have problems mate?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Boskabouter76' post='704642' date='Oct 25 2007, 08:53 AM'][quote name='ajy0903' post='697758' date='Oct 2 2007, 03:48 AM']Oh, I read all of what you all wrote.
I have a question.
I'm using AutoPlay Media Studio 6.0.
I made background and buttons and stuffs.
When i build to exe file and ran it.
It cant be run.
Can anyone help me with it?[/quote]

Do you still have problems mate?
[/quote]

I think I found out why it did that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...