Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

PugLover13

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Community Reputation

18 Good

About PugLover13

  • Rank
    Pug Lover
  • Birthday January 29

Profile Information

  • OS
    Vista Home Premium x64
  • Country Flag PL

Recent Profile Visitors

72 profile views
  1. Also ever since installing the extended kernel no startup sound plays, every other sound plays normally except the startup sound.
  2. Welcome! I don't know why but whenver I open winver the branding is.. a little unnatural? And the icon of winver.exe is the "missing" icon for some reason. Every other edition's branding looks normal it's just Home Premium's that is broken. It's not an issue, it's just... why? This might be a time-waster topic (really sorry), but I really am curious.
  3. And it is probably tedious.. But if you want a secure and working platform you've gotta suffer, I guess.
  4. Do you have any other computers/laptops in wherever youre residing right now? If yes then try plugging the not working USB into another computer/laptop and see if it works. The USB might've just died, or the XP laptop just doesn't work with this particular one.
  5. This is my Vista desktop (sorry for the polish no can do) is it okay if I give a link instead?: https://imgur.com/a/ZkI8OjT
  6. I found out that SFC replaces the extended kernel files with the original unmodified versions. Running SFC every once in a while is important, but having to replace the files after every SFC scan is tiring. Is there any way to prevent this?
  7. Well the leak was XP SP1 from what I know so XP SP2 and SP3 are secure (in a way) for now.
  8. I had this issue right after doing a clean install of Win 7. My RAM was used a lot, my CPU was at 80% or even 100% and my cooling fan was really loud, but after updating fully it was calm. 0-1% CPU usage around 300MB used out of 8GB when doing nothing.
  9. Great news! The update did not break anything! I don't know why SFC was behaving like that, but it's fixed so that's good.
  10. Thanks! I'll install the update, if anything breaks I can use a system restore point so no worries. Once after updating to EOL I had a copy of the entire all programs menu inside the all programs menu, it was so weird.. When I deleted it it just wiped the entire start menu. I had to reinstall..... :/
  11. I have the same card too, and the drivers for Vista just don't exist. That's why I use a TP-Link.
  12. im having a problem but more about it in a reply of the topic i made about sfc. i feel troubled. edit: update on my mood now im feeling relief and im feeling gooooooooooood
  13. Okay, so the source of the problem might be the update KB2761494 (driver framework 1.11) because I've read that it's broken but it never gave me any issues in the past.. Right now I have installed EVERY update available besides that one, and no problems have occured. I want to, no I HAVE to install the extended kernel but I am unsure if this update not being installed will break my Vista install or not and I don't want to break anything again by installing the update.
  14. I have reinstalled Vista and updated until EOL and the same keeps happening. I don't know what to do now, but i've read that it should just be ignored so i'll do that.
×
×
  • Create New...