Jump to content

Andreasmir

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Russian Federation

About Andreasmir

  • Birthday 12/10/1993

Contact Methods

  • ICQ
    560021682

Profile Information

  • OS
    XP Pro x64

Recent Profile Visitors

1,548 profile views

Andreasmir's Achievements

7

Reputation

  1. When I try to open Windows Store in my Windows 8 (not 8.1), I keep getting an error message "Your PC isn't connected to the internet...", but it does. It there any workaround to make it work?
  2. I have a problem after installing the latest v3.0i version on my Win2000 laptop. When I try to run Atheros Client Utility (WiFi networks Manager) it shows an error: "The procedure entry point __CxxFrameHandler3 could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll" I already tried to reinstall Extended Kernel. I did the clean installation, uninstalled the old version, rebooted, then installed 3.0i. Same error, can't get ACU working. Everything was fine with version of Extended Kernel v.3.0f. Is there any solution?
  3. KERNEL Extend Project for Win2000 v3.0i (January 2022) has been released. PS. What is the correct way to update my version of Extended Kernel for Win2k? Should I uninstall old version at first then reboot, or just install the new version over the old one?
  4. Hi. Does anyone have the latest Java 8 u301 x64 in archive (not installer)? I want to try to run it under my Windows XP x64. Because Java 8 u231 x64 works fine w\o any modifications.
  5. Yes, I have it installed, but it doesn't help. Did you have a SpeedStep enabled or disabled in your D630 BIOS?
  6. Does anyone knows is there any way to get working Intel SpeedStep Technology in Windows 2000 with Intel Core 2 Duo T7100 CPU (Dell Latitude D630)? Might be there's a some way with Extended Kernel? I'm already tried official drivers from Dell website, but non of these worked. Yes, I know that it can be disabled in BIOS. But my CPU still runs with temperature around 44-45 C while idling (with enabled SpeedStep it runs at 70 C). For example under Windows XP that supports SpeedStep Technology, the same CPU idling with temperature around 34-35 C so laptop fan stops as it should be.
  7. Why New Moon are still v. 28 and not v. 29 as Pale Moon?
  8. Happy New Year to everyone. I have an issue with My Docyment folders comments, for example, My Documents, My Music and Videos now showing "?????????" instead of comment, My Pictures folder have an "@Shell32.dll -12688" as a comment. Maybe anyone knows how to solve this? (How to edit these folder comments) I'm not sure about the reason of this issue, but I think it is might be one of version of extended kernel (my system installed back in 2018 with all the version of ExKernel since then).
  9. Hi. I trying to setup Remote Desktop 7.0 on Windows 2000 with Extended Kernel, I installed RDP 5.2 from my Windows XP disc, then I installed your RDP update from WLU. But when I try to run RDP, I getting an error message that mstsc.exe.mui couldn't find in System 32 and then message about some error with Activex.
  10. When I try to run, it still crashes with this message: Every time, works for 3-5 sec. then it goes to this message. VC++ 2005-2017 are installed. I set compatibility mode to XP SP3, but installer still says that it req XP SP3 :(
  11. Hm, maybe I should reinstall Extended Kernel. I'm using my Win2k since v28, updating it by installing over older version to 30. I will test it on another win2k PC. Btw, I just got BSOD " STOP 0x00000050 - PAGE FAULT IN NONPAGED AREA" after installing KB4491443 from WLU. Also I can't uninstall it in Safe Mode, when I press button "Uninstall" nothing happens. UPD: Now after I try to remove it, BSOD changed to STOP 0x000000C2 - BAD_POOL_CALLER.
  12. Yes. XP SP3 mode. Just like Advanced Chrome 54, that works fine. But I need 360 for using it with Discord (Chrome 49\54 on Discord site only shows blank white page).
  13. Advanced v. 54 works fine on my Win2k laptop. But Extreme browser 360 won't work properly, it craches after 3-5 sec. after start. I don't know why.
  14. But why its happening? Maybe because of chipset driver? This is weird bug, since Windows 7 runs perfect on same hardware.


×
×
  • Create New...