Jump to content

Slip400

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by Slip400

  1. Any know which Antivirus works with Windows 7 Build 7057? I tried Norton and Symantec Corporate. Any ideas on firewall as well? Any zone Alarm products do not install (Website says none in beta yet) Thanks in advance
  2. That Worked!, Thank you a hundred times over Close this Thread Craig
  3. my system was about finnished when I decided the current user would not have needed "AnyDVD" on this system, after rebooting from uninstalling it..The 3 CD Roms were gone in My Computor. I got the error message in Device Manager "The drivers could not be loaded for this device (The hardware had the yellow icons) The Drivers listed are 1) CDrom.sys 2) ElbyCDFL.sys (CloneCD) 3) imapi.sys 4) redbook.sys 5) storprop.dll I uninstalled all 3 cd roms thru windows, then rebooted but after the new hardware wizard loaded these 3 new devices, the same error occurs. I tried uninstalling the same devices from safe mode, same result. My last idea was to go into the registry, and remove the traces of the 3 cd roms, I was unable to find them.. Particularly where the "Lower Filters" was shown... Any Ideas? I need to get this pc back to the owner ASAP, she does Tax prep on this pc.
  4. Ok, I read this far.... (you can't "back" up while typing, or you loose the whole thing), 2nd attempt) I want to configure my winnt.sif to set my "example" 80 gig HD to a 5 gig primary partition, set it as active, then format it as NTFS. The remaining 75 gig (in this case) set as partition "D", extend this partition to full. I read, http://support.microsoft.com/kb/155197/EN-US/ [DiskConfig] Disk1=Disk1.config [Disk1.config] Size1=* PartitionType1=primary FileSystem1=ntfs Quickformat1=Yes Anyluck?, Bonedaddy? Evilvioce?
  5. Rogue, not really sure, I recently burned an .iso file to a DVD, and I am unable to read the contents of it on my 2nd pc, I tested this dvd on this pc here, and I can read, and run it just fine. The 2nd pc just shows "CD Rom, (not DVd or dvd rom as it should be called in "My Computor")...I'm not formating this 2nd pc just to fix this one annoyance, lol
  6. ok i found the registry keys for my cd rom, i deleted the filter keys, rebooted... The cd rom returned in explorer, however it no longer "reads" a cd once one is put in it. any ideas? system restore was killed in aU
  7. I uninstalled my Cd Rom from Device manager to get in back, but after rebooting, it returns to devicemanager but NOT in windows explorer. I searched my registry for "upper and Lower" filters where the cd keys were, Ng,...please help
  8. Ok now how to we get urls to block in the outlook express block list?
  9. Any Ideas? I want to add them to my Mail reg Mail.reg
  10. Since The full version of outlook has its "Spam" definitions to help control spam, I'd like to create an UA reg file with a list of senders to block to minimize spam. I already tweaked my host file and my active-X sites, I thought this would help as well. Any Ideas? I know there are programs out there that fight spam Before it hits the inbox, but I need a means that can be used UA for over 50 pcs Please advise... Thanks in Advance
  11. Can you insert the "hearts.ico" for us to D/L? Screenshot?
  12. I have several .reg files that are used at T-13, but these are my main ones. Please look em over, comments are greatly accepted All.reg Toolbar.reg XPToolbar.reg
  13. I used the bigboy methed, and now Windows update seems broken.... i integrated WU6 previosly, and it worked fine and ideas?
  14. I use the following reg file to setup OE for All users Mail.reg
  15. use this REG ADD %KEY%\020 /VE /D "Quicktime Player 6.5.2" /f REG ADD %KEY%\020 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Quicktime\QuickTime652.exe" /f REG ADD %KEY%\020 /V 2 /D "rundll32 setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 128 %systemdrive%\install\quicktime\QuickTimeSettings.inf" /f use this and install the .ini and the inf in your quicktime directory good luck New_QT.reg
  16. I got it to work, try the .reg file to set your OE settings, it sets them to all users before first login if used during commandlines.txt Default_Mail.reg
  17. i rename c drive using this in my tweak .reg file Set label for drive c: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\C\DefaultLabel] @="Main Drive"
  18. I searched through the forums for an answer. I see that the settings are kept in... [HKEY_CURRENT_USER\Identities\{DB5E4B49-E9C9-42E3-A05A-C781D3E40635}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0] but if I want the SAME settings for every user, #1 I need to know the ID# and I need duplicates it there after for each newer user. Basicly I want to set all the options under "Tool,Options, General,, etc...Plus I'd like to set my toolbars for the inbox, new mail etc.... I've done them for IE and explorer, this is the only "varying" reg location that stumps me thanks in advance oe.reg
  19. i use a batch file to kill the cache @echo off echo. ECHO Purging DLL Cache...Please Wait start /wait /SFC /purgecache EXIT
  20. i use the installed .sif and this in my reg tweaks.... [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion] "ProgramFilesDir"="C:\\My Program Files" WINNT.SIF
  21. wouldn't be easier to just post a link for the poor guy?


×
×
  • Create New...