Jump to content

condor

Member
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Romania

Everything posted by condor

  1. Hmm after some research I think won`t work... Regular PNP Driver should be used with devices that will be installed during the installation (network, video, sound), Textmode Drivers are loaded before the Windows installation starts, it is the equivalent of pressing F6LE. Now you have Windows 7 on it?
  2. I think your optiplex use this: AMD SATA Controller(Native IDE Mode)If you extract optiplex 320 chipset drivers for XP has 2 folder SBMini-IDE and SMBUS. In SBMini-iDE you can see this info [Strings]AMD = "Advanced Micro Devices"SATA_TO_IDE = "AMD SATA Controller(Native IDE Mode)"PCI_IDE = "AMD PCI IDE Controller"DiskDesc = "Installation Disk for AMD PCI SATA/IDE Controller" [ControlFlags]CopyFilesOnly=PCI\VEN_1002&DEV_4380 [Strings]MS = "Microsoft"ATI = "ATI Technologies Inc"PCI\VEN_1002&DEV_4380.DeviceDesc="ATI SATA Controller IDE mode"DiskId = "ATI Technologies Inc. Installation DISK (SATA IDE)" So integrate this attached SATA-native drivers and try again From Nlite-->Drivers, chose Insert - Single driver and select ATIide.infXP-sata-native.zip
  3. @Tripredacus Why BAD BAD BAD? In this topic is about SATA drivers not anything else so why need description? @ambroseq If won`t work with Nlite, use Driverpack BASE to integrate Driverpack Masstorage.
  4. Use CPU-Z and post here screenshoot with Mainboard. Also you can forget nlite and Integrate Driverpack MassStorage using DriversPacks BASE. http://driverpacks.net/downloads And to make bootable ISO with XP after masstorage integration you can use a small utility Windows Boot Image creator http://www.softpedia.com/get/System/Boot-Manager-Disk/Windows-Bootable-Image-Creator.shtml
  5. If your bios motherboard has option to change from SATA(AHCi) to IDE you can install XP without integrating sata driver. Then after installation you can enable SATA using a reg value and SATA drivers.
  6. Do you try XP with service pack 3? Blinking cursor on left appear when partition table is incorrect/corupted or hdd damage.
  7. Tested and work on 6.0.316 x86 msiexec.exe /i eav_nt32_enu.msi admincfg="cfg.xml" /qb REBOOT="ReallySuppress" PASSWORD="l0cal"Also work with this msiexec.exe /i eav_nt32_enu.msi admincfg="cfg.xml" /qb REBOOT="ReallySuppress" https://forum.eset.com/topic/3147-eset-not-picking-up-cfgxml-during-a-msiexec-installation/
  8. Today I made some testing on my configuration GA-H81M-S2PV and i5-4440 I can confirm that HD 4600 graphics card from i5-4440 work on Windows XP x86. X86 X64 - not tested yet. Screenshoots Maybe this info can help someone with Windows XP LE. Other drivers for Motherboard LAN Audio R2.74 SATA SMBus Not found/Not work - Intel®_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver - HDMI from video card
  9. Hello guys I have a question Why you use old OS on new machine?
  10. Do you see something? LE. Now you see? <!-- < AAAAAAAAAAAAAA /> --> and < AAAAAAAAAAAAAA />
  11. Test if works http://www.itninja.com/question/ms-office-2010-pro-french-language-pack-silent-installation Summary: 1. Edit both config.xml from Omui and Pmui 2.Change this: <!-- <Display Level="full" CompletionNotice="yes" SuppressModal="no" AcceptEula="no" /> --> <!-- <Setting Id="SETUP_REBOOT" Value="IfNeeded" /> -->to: <Display Level="none" CompletionNotice="yes" SuppressModal="yes" AcceptEula="yes" /><Setting Id="SETUP_REBOOT" Value="Never" />Add this: <Setting Id="SETUP_REBOOT" Value="ReallySuppress" />after this: <Setting Id="SETUP_REBOOT" Value="Never" />3. Copy config.xml from Omui to setup.exe location, then run setup.exe /config config.xml PS: Tested myself and work.
  12. I will start my virtual machine to test...if I find language pack to download. LE. Give me your language pack name.
  13. Why don`t you make office 2013 in french, then silent office?
  14. condor

    EULA Problems.

    I use this [Unattended]OemSkipEula="Yes"And from Nlite you cand change Unattended Mode to Prompt Repair
  15. @painiac Yes, work for me. I used this command on all klite 10 versions.
  16. You can test WinSetupFromUSB http://www.msfn.org/board/topic/120444-how-to-install-windows-from-usb-winsetupfromusb-with-gui/
  17. cmds[pn]=['"%wpipath%\\Install\\Software\\klite1080.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-'];
  18. I think XCOPY is for folders. I forget ms-dos commands Also work with this cmds[pn]=['{FILECOPY} "%wpipath%\\Install\\exception.sites" "%USERPROFILE%\\AppData\\LocalLow\\Sun\\Java\\Deployment\\security"']; without \\ at the end
  19. cmds[pn]=['{XCOPY} "%wpipath%\\Install\\exception.sites" "%USERPROFILE%\\AppData\\LocalLow\\Sun\\Java\\Deployment\\security"'];You can verify other variables from WPI-->Information-->Variables
  20. Paste here error log and you config LE. exception.sites is located in Install folder? or other folder from Install ?
  21. Try this cmds[pn]=['{FILECOPY} "%wpipath%\\Install\\exception.sites" "%APPDATA%\\localLow\\Sun\\Java\\Deployment\\security"'];or cmds[pn]=['{XCOPY} "%wpipath%\\Install\\exception.sites" "%APPDATA%\\localLow\\Sun\\Java\\Deployment\\security"'];


×
×
  • Create New...