Jump to content

WPI 4.3.8 & WPI Lite 1.2


Recommended Posts


and what's difference btw calling WPI through WPI.cmd and WPI.hta ?

I looked at WPI.cmd and also saw "UNDO.reg" file inside 'common' folder.

the UNDO.reg file doesn't have any code inside . is this normal?

*using lite 1.2 ;)

Link to comment
Share on other sites

Well never liked v4.x any way I always used the older verion. dont see the point in playing a mp3 when installing programs. the point in makeing a custom version of xp is you put the disc in and install windows and the programs and go out or some thing or install the os more then one computer it saves time.

Link to comment
Share on other sites

and what's difference btw calling WPI through WPI.cmd and WPI.hta ?

I looked at WPI.cmd and also saw "UNDO.reg" file inside 'common' folder.

the UNDO.reg file doesn't have any code inside . is this normal?

*using lite 1.2 ;)

if am not wrong the undo.reg just removes the associaton of files which is created when WPI.reg is run. u cannot driectly call wpi.hta (i think) during installation becoz theer is no asspciation created for that file at that moment. dats why wpi.cmd is using the wpi.reg to associate some files..well in some cases thats the situation..

just try using wpi.cmd and see if it works

Edited by Avneet
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello,

I have a problem with WPI 4.3.8 and WPI Lite 1.2.

The problem is when I start WPI, none of my default programs

are checked but when I press the default button they get checked.

I looked in the options and have defaults selected as check on load.

The check on load worked in my 4.3.5 copy of wpi.

I tried using a clean copy of 4.3.8 and creating a new config.js

file but I still get no defaults checked when wpi 4.3.8 loads

Any help will be appreciated.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Select all "problem" was never noticed by me. BUT I did make some code changes in the upcoming v5.0 I have been working on that eliminates that not possibly working correctly. I also fixed a bug in there no one ever mentioned: the check on load didn't set the proper config, it totally ignored it.

Anyway, be on the look out in the next 2-3 weeks for v5.0.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Like Kels said: 5.0 is on the way!!! Be prepared for a total update to the program: new features, old crap removed, wizards are all updated, new installer, new themes.

I have been busting my a** to get this release ready. Only a few more things to do and it will be ready for the first wave of beta testing.

Link to comment
Share on other sites

Like Kels said: 5.0 is on the way!!! Be prepared for a total update to the program: new features, old crap removed, wizards are all updated, new installer, new themes.

I have been busting my a** to get this release ready. Only a few more things to do and it will be ready for the first wave of beta testing.

wouldnt mind having a look when the beta is available :thumbup

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...