Jump to content

J2SE 5.0 has gone final


RyanVM
 Share

Recommended Posts


OK, give this a try. This is the command being executed after extraction:

jre5.msi /qb-! ADDLOCAL=ALL IEXPLORER=1 MOZILLA=1 REBOOT=ReallySuppress JAVAUPDATE=0

Would those of you having problems please try it and see if it works? And for those reading this two months from now, the link will be deactivated once I get feedback on it.

*link gone*

Link to comment
Share on other sites

The revised version posted on the previous page also rebooted for me as well. This was on a "real" PC doing a CMD file installation script of several apps before the desktop was loaded (a CMD in GuiRunOnce) in WinXP SP2 Corp.

I am tempted to unpack it all and try your string though, Ryan. Thanks for continuing to try figuring it out.

JP

Link to comment
Share on other sites

What's weird is that I don't have any restarting issues with it.

Anyone else feel like trying another test version?

jre5.msi /qb-! ADDLOCAL=ALL IEXPLORER=1 MOZILLA=1 REBOOT=ReallySuppress

seams to install fine now[on a real pc] :w00t:

thanks for your time and hard work ;)

Edited by Alanoll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...