Jump to content

webwilli

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Germany

Everything posted by webwilli

  1. thanks for this very helpful tool i have successful integrate a german LP to build 7229. But after the integration i can´t use VLite to shrink the installation. VLite still crashes. Any solution for the this?
  2. many many thanks for your work and this software
  3. many thanks for the german version. very usefull :D:D
  4. argh.......... even with an original Windows CD SP2 with FDD (USB) no go. any idea´s here? edit: nlite seems to work. very good. (Y)
  5. another test... nothing better. BSOD... BSOD... BSOD... we need help
  6. not yet always get BSOD i will try another method later...
  7. dosnet.inf? the file iastor.sys exists, iastor.sys and iastor.sy_ i have changed my txtsetup now to this: [SourceDisksFiles] iaStor.sys = 1,,,,,,4_,4,1,,,1,4 now i test it
  8. no, nothing change. ICH7 Raid @Matrix Mode, no AHCI. i have tested CD or MultiBootDVD. Nothing work. strange.... the textmode load all drivers (also iastor), the text "windows is starting" is the last what i see. Then BSOD.
  9. i´m despairing... i have tested many many guides, but ALLWAYS i get a blue (stop 0000007b) error. it´s a "normal" windows, no Multi DVD. the curious thing is, that i use these version 5 months ago and it worked. but now my txtsetup [SourceDisksFiles] iaStor.sys = 1,,,,,,3_,4,1 [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_8086&DEV_27C3&CC_0104 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_27C1&CC_0106 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_2652&CC_0104 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_2652&CC_0106 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_2653&CC_0106 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_24DF&CC_0104 = "iaStor" PCI\VEN_8086&DEV_25B0&CC_0104 = "iaStor" [SCSI.load] iaStor = iaStor.sys,4 [SCSI] iaStor = "Intel(R) Series SATA RAID Controller" i have the newest intel iastor driver. My board is a asus p5wd2 with intel ich7raid.
  10. thx moo works fw.msi Serialnumber=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx /qb- Reboot=Suppress
  11. how can i disable the new starwind service?? any idea?
  12. same problem here kav5.0.325_personalde.exe with key file in one folder start setup with kav5.0.325_personalde.exe /S but no key file found, when i start kav after install.
  13. i have a little problem with mapdrive. vmware one hdd with 4 partitions mapdrive should give the fourth partition the Letter "L" <- this work mapdrive must to leave the third partitions @ Letter "E" <- but mapdrive give this part the letter "Y". no DRIVE.x file at this part. an installation without mapdrive works. E remains constant. i made a DRIVE-.E file, but it won´t help. what make i incorrect?
  14. this works here: start /wait %systemdrive%\install\Applications\msn\MsnMsgs.msi IAGREE="Yes" ADDEXPLORERTOOLBAR="" SETSEARCHENGINE="" /quiet
  15. this works for me: md "%programfiles%\Gemeinsame Dateien\Kaspersky Lab" COPY /Y "%systemdrive%\install\Applications\antihack\*.key" "%programfiles%\Gemeinsame Dateien\Kaspersky Lab\" start /wait %systemdrive%\install\Applications\antihack\kasp1.7.130_anti-hackerde.exe /S i don´t now what "Gemeinsame Dateien" is in english.
  16. nice guide. but this won´t work for me and my intel ich6 raid system what can i do now??
  17. Very nice Tip!! Many thx. After i start \i386\winnt.exe /s:\i386 /u:\I386\winnt.sif, the blue windows screen came and it copy files. I "see" the files copy buttom right. But it never stopp. heavy to explain In the main windows stand "Windows copy the files..." My HDD works a lot, but nothing happens. What can i do??
  18. ok, it works the german string is "Der angegebene Buchstabe wurde diesem Laufwerk bereits zugewiesen."
  19. nice tool... i search a long time for this tool but i´m too stupid to use it what preparatory work must i do?? thx for your support.
  20. no multiboot dvd. just a normal single windows xp prof cd
  21. Hi Bâshrat the Sneaky, thx for reply. this method is new for me . i will try it. the drivers to /$OEM$/$1/drivers/000 ??? error:


×
×
  • Create New...