Jump to content

InViSibLe Gr

Member
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by InViSibLe Gr

  1. if it is a movie this might be a copy protection that is doing that search on google for progs that are doing that i know some but i dont know if a can tell it here because it's "ilegal" i'm sure you'll find a lot on google try that
  2. ok i did that and so far it's working! thanks a lot man! so what's the problem with ati's new drivers? why is this happening?
  3. ok i did that and it worked fine! thanks a lot ZcWorld you saved me from downloading again sp2 because i have started to believe that it is corrupted for real
  4. @XP_2600 i tested both directdraw and direct3d and it was ok the only thing i saw it was in the non full black screen with the with bouncing box the box stuck 2 or 3 times for less than 1sec does this mean anything ? @ripken204 i checked the event viewer and the only error i found in there it was an error from vmware : Source : VMware Virtual Mount Service Extended Can't open key, "{124B91A0-21B2-4107-A5BE-050B8E25079C}" but i dont thing this has nothing to do with my problem is there any program that i can check for H/W problems? (for memory and display adapter) btw my display drivers are the latest and directx is updated
  5. oh! nice! will try it now and let you know thx
  6. how do you integrate it unzipped with nlite? nlite asks for the exe and it cant integrate it another way as i know
  7. my pc crashes after i open a game (any game) no bluescreen no nothing it is just crashing and the screen goes black and nothing works after that no ctrl+alt+del... no nothing and i'm resetting again and again with no luck my pc is : windows xp sp2 pro nlited with nlite 1.0 final and ryanvm last pack (i didnt remove anything that i wasnt 100% sure with nlite so the problem is not that) MSI K8N NEO2-FX (nforce 3 250gb chipset) ATHLON 64 3500+ 2GB MEMORY KINGSTON HYPER-X DDR 1 (4X 512) RADEON X850 XT PRO PLATINUM AUDIGY 2 ZS PLATINUM any ideas? please help me...
  8. it's the 266MB exe and i have integrated it wtih older versions of nlite a lot of times and i never had problem
  9. when i tryied to integrate sp2 in nlite it says that the file is corrupt! but the file is fine, i know that because i have integrated it a lot of times any ideas?
  10. thanks a lot for your reply and sorry for the late reply i did what you said and it has been 2 days that i dont have this error i thing it was the page file that did the trick because it was set to 1024 and my physical memory is 2gb anyway... whatever the prob was it is solved by some of the things you told me to do thanks a lot you are my hero!
  11. anyone? plzzz help me! i dont know what to do and it gives me a lot of times this blue screen it's the same error every time
  12. did you try "last known good configuration" insteed "safe mode" ?
  13. I'm receiving this bluescreen stop about a week now a lot of times and it makes me mad : BUGCODE_USB_DRIVER STOP : 0x000000FE (0x00000005,0x89c470e0,0x10DE00E7,0x89BE3700) i searched for updated usb drivers but i didnt find any and then i did it... format c: ..... after the format the same stop error again! i dont know what to do please help me my system : nlited windows xp pro SP2 english with ryanvm update pack 2.0.6 and nlite1 rc8 MO/BO MSI K8N NEO2-FX AMD ATHLON 64 3500 2 GB KINGSTON HYPER-X DDR 1 ATI RADEON X800XT PRO PLATINUM AUDIGY 2 ZS PLATINUM
  14. i think it has to be without spaces rename it to setup.exe or something like that to be sure
  15. use /v" /qn" or /s /v"/qn" opera 9 is msi compressed in exe one of these should work
  16. you can understant this from the size of the file... or is it the same size as the 1st version?
  17. OMG!!! you're the man! d**n, stupid me, i would never thing to do it like this... thanks a lot!
  18. from unattend windows guide : my question is : if i have 10 progs in the category applications and add them the numbers 1-10 and i have 10 progs in the category utilities and add them again the numbers 1-10 will wpi install all the programs of the category applications with the order i gave it and then continue to category utilities or it will install the progs that have the same number but are in differend category together? what i mean is can i add same order numbers in each category or will they start installing together ? i want to do it like this so i will be able to know the order of the progs in each category and not the oder of all of them
  19. ok. i'll give it a try thanks a lot for your reply
  20. how is it different? you are copying the folder from temp then you do an admin install and then you delete files from the folder that the admin install gave you and then you edit the msi from there and searching for the files that you have deleted and remove them from msi i am not deleting any files from the folders admin install does this for me because what i did is edit the msi from the temp folder and i remove the componets i dont want from installshield and then i do the admin install and admin install give me a folder that has only the components that i have left in the edited msi to install do you see the difference now?
  21. i had slipstreamed the 705 update that is in the subfolder of the 707 update i told you to dl and then the 707 it worked fine and it appears as 707 i made an 705 folder and an 707 folder extraxt them inside as post #1 says and i integrated them as post #4 says msiexec /p Ac705PrP_efgj.msp /a C:\AcroPro\AcroPro.msi /qb! FOR THE 705 and the same code and changed the Ac705PrP_efgj.msp with 707 msp name for the 707 update read both posts #1 and #4 and you'll understant how and after you done this to avoid an error that happeneneds when you try to install it after you integrate 707 read post #37 i have done it this way and i have tested it and it installed with no problems good luck
  22. thanks for your reply one q: have you done this and saw autoit's working at this stage of windows setup, or you just thing that it will work? i have 58 progs to install and if i remember right i havent found switches for the 10 or 12 of them and made them to install with autoit i did install them all with wpi and it worked like a charm but i want to try xplode but i don't want to right the xml and then see error on all of the autoit's
  23. $OEM$\$1\Apps = %systemdrive%\Apps for registry tweaks you could do a search... anyway here are 2 topics : http://www.msfn.org/board/index.php?showto...registry+tweaks http://www.msfn.org/board/index.php?showto...registry+tweaks
  24. I want to know if Xplode can run compiled Autoit scripts if anyone have done this please answer me i dont want to begin this and then receive error on all of them
  25. @AngelOfCake thanks a lot man! it works! i just tested on vmware it activates acrobat BUT if acrobat sees something differend in your hardware asks you for re-activation @MAVERICKS CHOICE i tried to integrate 7.0.7 alone but it didnt you need to integrate 7.0.5 and then 7.0.7 download this 7.07 update : http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/acro...07_efgj_cum.exe it has a subfolder with 7.0.5 inside


×
×
  • Create New...