Jump to content

ebin25

Member
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by ebin25

  1. ebin25

    multiple users

    I have been using nlite, ryanvm updates, making silent installers for quite some time. Until recently I have had no need for more than one user on my machine, so I check "Full Unattended" in nlite. I automatically log on as administrator and never add any users...... but, now, I would like to add multiple users and give them access to all of my default apps. With my current settings, I cannot add users without the burdon of logging on as administrator (MY default account [and the users I add do not have access to many of my applications.]) So, I would like a welcome screen with a few users, and all the essential apps installed on there accounts. Can someone give me a tutorial link, or point me in the right direction. Thanks in advance. EDIT: If I cannot install my essential apps for all users, how can I create a personal account (not Administrator.)
  2. ebin25

    Visual Effects

    Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects] "VisualFXSetting"=dword:00000003 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\AnimateMinMax] "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\ComboBoxAnimation] "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\CursorShadow] "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\DragFullWindows] "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\DropShadow] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\FontSmoothing] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\ListBoxSmoothScrolling] "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\ListviewAlphaSelect] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\ListviewShadow] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\ListviewWatermark] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\MenuAnimation] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\SelectionFade] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\TaskbarAnimations] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\Themes] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\TooltipAnimation] "DefaultValue"=dword:00000001 "DefaultApplied"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects\WebView] "DefaultApplied"=dword:00000001 I named this visual.reg and put it in the $OEM$ folder. My cmdlines.txt looks like this [Commands] "rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection nLite.inf,nLiteReg" "REGEDT32.EXE /S visual.reg" should that do the trick?
  3. ebin25

    Visual Effects

    I customize my Visual Effects in Nlite, but the default setting remain. any ideas why this is happening? I have tried several different settings, but always get the same end result.
  4. Cmdow @ /hid regsvr32 /u "%commonprogramfiles%\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll" EXIT this is my scout_remove.cmd. I want to be able to do this without the annoying... I would appreciate any suggestions.
  5. RogueSpear, is there any chance you could get the AutoGK links up again (at least the .cab anyway.) Thanks EDIT: NM, the silent .exe link works.
  6. TRY THIS Might not be exactly what you are looking for, but I had the link handy.
  7. My kernel looks like this..... WHERE IS BITMAP 10? Could this be where my trouble lies?
  8. Does anyone have information about editing boot screens for multiprocessor machines? I have found loads of tutorials and apps which deal with the ntoskrnl.exe, but nothing about ntkrnlmp.exe. My plan is to customize both files and repack them to an xp cd. ANY help or advise would be appreciated. (This is also (kinda) a double post. I came here because people dealing with 64 bit windows, may be using similar hardware. I am not trying to edit 64 bit kernel files!
  9. I like winrar method as well... also link uninstaller to programs/ultraiso
  10. Thanks Scubar. I would definately have kept overlooking that. Can anyone point me in the direction of a ntkrnlmp.exe editor, or guide on editing multicpu kernel?
  11. I read here MSFN's Unattended Windows Boot Screens that I have spent quite some time editing my ntoskrnl.exe, packing it into an xp install cd (in hopes of having a preinstalled custom boot screen), and wasting my time running it through vmware. I then noticed So, do I just have to do the same things I have been doing, but only with ntkrnlmp.exe?
  12. I cannot find a switch for this app. ANy suggestions?
  13. AdminPassword = was not in there. I accidentally posted teh winnt.sif i was playing with when trying to find the problem. I could try removing AutoLogon = Yes and adding AdminPassword = XXxxXX EDIT: I have tried it with AdminPassword = XXXX, AutoLogon = Yes, and with neither. Every time I get same results. Any more ideas?
  14. My unattended setup is interrupted by the following. I hit ok, then get this screen and my winnt.sif is EDITED: [Data] Autopartition = 0 MsDosInitiated = 0 UnattendedInstall = Yes [Unattended] UnattendMode = FullUnattended UnattendSwitch = Yes OemPreinstall = Yes OemSkipEula = Yes FileSystem = * WaitForReboot = No NoWaitAfterTextMode = 1 NoWaitAfterGUIMode = 1 DriverSigningPolicy = Ignore NonDriverSigningPolicy = Ignore Hibernation = No [Display] Xresolution = 1280 Yresolution = 1024 BitsPerPel = 32 Vrefresh = 60 [SystemRestore] [GuiUnattended] AutoLogon = Yes EncryptedAdminPassword = No TimeZone = 035 OEMSkipRegional = 1 OemSkipWelcome = 1 [Components] [UserData] ProductKey = "XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX" ComputerName = Xxxx FullName = "Xxxx Xxxx" OrgName = "Xxxx Inc." [RegionalSettings] LanguageGroup = 1 SystemLocale = 00000409 UserLocale = 00000409 InputLocale = 0409:00000409 [Networking] InstallDefaultComponents = Yes [WindowsFirewall] Profiles = WindowsFirewall.TurnOffFirewall [WindowsFirewall.TurnOffFirewall] Mode = 0 [Identification] JoinWorkgroup = SYSNET [Shell] CustomDefaultThemeFile = "%WinDir%\Resources\Themes\Royale.Theme" [GuiRunOnce] %systemdrive%\install\start.cmd I do not want an admin password. Any ideas what is wrong?
  15. DELETE SORRY... topic already covered
  16. This application is incredible. Thanks for sharing your work!
  17. I had problems with virus definitions until installing the latest version (10.02.2000,) which gives me no problems at all.
  18. ; Extract installer to temp dir. DirCreate(@TempDir & '\hkSFV') If FileInstall('hkSFVsetup.exe', @TempDir & '\hkSFV\', 1) Then Run(@TempDir & '\hkSFV\hkSFVsetup.exe') Else MsgBox(16, 'hkSFV', 'Installer not found', 5) Exit(1) EndIf WinWaitActive("hkSFV Setup: License Agreement") Send("{ENTER 2}") Opt("WinTitleMatchMode",3) WinWaitActive("hkSFV") Send("{ALT}F{ALTUP}C") Func OnAutoItExit() DirRemove(@TempDir& '\hkSFV', 1) EndFunc http://www.big-o-software.com/download.php?product=hkSFV
  19. thanks for winamp btw..... I just did not know if you had overlooked that little detail. nothing to get upset about.
  20. I dont know how you did it Shark, but my silent switchless for Firefox 1.5 took about 45 seconds. Only one minor change was needed in the config.ini. (change Run Mode from normal to silent. [General] ; Run Mode values: ; Normal - Shows all dialogs. Requires user input. ; Auto - Shows some dialogs, but none requiring user input. It will ; automatically install the product using default values. ; Silent - Show no dialogs at all. It will install product using default ; values. Run Mode=Silent <================= RIGHT HERE Company Name=Mozilla Product Name=Mozilla Firefox Product NameInternal=Mozilla Firefox User Agent=1.5 ({AB_CD}) ; Destination Path values: ; PROGRAMFILESDIR ; WINDISK ; WINDIR ; WINSYSDIR Path=[PROGRAMFILESDIR]\Mozilla Firefox ; Sub Path, when set will indicate to Setup to create a subfolder from ; what is offered to the user to change. It will not be shown to the user ; but simply created: ; ; ie: shown to user : [Path] ; actually created: [Path]\[Sub Path] ; (where [Path] is the Path= key above) Sub Path= ; Controls the Browse button that allows the user to ; change the destination path of the product. ; Default value is FALSE; Lock Path=FALSE
  21. Jet Audio Basic. I have been silently installing foobar2000 because I cannot get jad6 basic to silently install. Your help would be greatly appreciated. http://www.download.com/JetAudio-Basic/300...tml?tag=lst-0-1 EDIT: I usually Configure it to play all audio, and no video. But I can do that after install if it too much trouble.
  22. XPx64 users... if you REGEDIT this before installing your 7z switchless installer, shortcuts will be added, and product will be registered. I did not remove any components and 7zip compressed it to 96mb. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\ahead\Installation\Families\Nero 7\Info] "Version"="7.0.1.2" "User"="Xxxx Xxxxxl" "Company"="Xxxxx Xxx" "Serial7_1133237106"="*XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Cover Designer] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Cover Designer\General] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero - Burning Rom] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero Home] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero Home\MediaLibrary] "CVIS"=dword:01000105 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero Home\MediaLibrary\Scanner] "FSE"=dword:00000000 "ScAct"=dword:00000000 "LastFullScan"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero Home\Plugins] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero StartSmart] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero StartSmart\General] "Version"="3.0.0.3" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero StartSmart\Layout] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero StartSmart\Settings] "ColourThemeBorder"=dword:00e40714 "ColourThemeBackground"=dword:00c2f000 "BackgroundImage"="" "CacheID"="0044447200787878" "Favorites2"="DataCD,DataDVD,DataBluray,DataDisc,CDAudio,VCD,DVDVideo,CopyCD,CopyDVD,CopyBluray,CopyDisc,VCDS lideshow" "SupportedMediaType"=dword:006c001d "AvailableMediaType"=dword:000c800d "DisplayLeftPanel"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero WaveEditor] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero WaveEditor\AudioOutput] "OriginalVolume"=dword:ffffffff [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero WaveEditor\General] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Nero WaveEditor\Settings] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\NeroVision] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\NeroVision\2.0] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\NeroVision\2.0\RecentFiles] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\NeroVision\2.0\Settings] "UIBase"=hex:78,9c,aa,9e,35,eb,33,13,03,0b,03,03,03,23,10,33,03,31,13,94,86,61,\ 16,28,cd,00,00,00,00,ff,ff [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Shared] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Shared\RemoteCtrl] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Shared\RemoteCtrl\HppgeIni] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Shared\RemoteCtrl\HppgeIni\Applications] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ahead\Shared\RemoteCtrl\HppgeIni\Nero Home]
  23. Nero is slipping righ in there now. I started over from scratch. Thanks.
  24. this is not working at all. installer starts and then rolls back. I suppose I could use my first one as my reboot cmd Does anyone have more information about StartX.exe? I have looked around on google, but came up empty... or back to this site.


×
×
  • Create New...