Jump to content

warrior1109

Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United Kingdom

Everything posted by warrior1109

  1. Looking at your runonceex file, you are missing a \ in your code after %PP% REG ADD %KEY%10 /VE /D "Acrobat 8 Pro" /f REG ADD %KEY%10 /V 1 /D "%PP%install\Acrobat\AcroPro.msi /qb-! /quiet taskkill /acrobat.exe taskkill /acrotray.exe/" /f Should be; REG ADD %KEY%10 /VE /D "Acrobat 8 Pro" /f REG ADD %KEY%10 /V 1 /D "%PP%\install\Acrobat\AcroPro.msi /qb-! /quiet taskkill /acrobat.exe taskkill /acrotray.exe/" /f
  2. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\TuneUp\Utilities\6.0] "Company"="*****" "UserName"="*****" "RegCode"="*****-*****-*****-*****-*****-*****" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TuneUp\Utilities\6.0] "Company"="*****" "UserName"="*****" "RegCode"="*****-*****-*****-*****-*****-*****" Open new text file, fill in your details, then save as TU2007.reg Now call the TU2007.reg like this REG ADD %KEY%05 /V 6 /D "REGEDIT /S %PATH TO FILE%\TU2007.reg" /f
  3. I run the installer with this switch; TU2007TrialEN.exe /qb-! then import the serial keys from these 2 registry keys [HKEY_CURRENT_USER\Software\TuneUp\Utilities\6.0] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TuneUp\Utilities\6.0] both those keys contain the serial key, once imported the app is full
  4. I use a combination of RVMintergrator, Runoncex, and batch, all have different benefits for different uses.
  5. It means windows cannot find the specified file, in the specified place
  6. I successfully backup using True Image Home. To backup, I do it from the boot disc. and restore is fine from the boot disc too.
  7. The only thing I can see that is possibly causing it is; OemPnPDriversPath=Drivers\sata;Drivers\videocard;Drivers\audio;Drivers\usb; Should be; OemPnPDriversPath="Drivers\sata;Drivers\videocard;Drivers\audio;Drivers\usb" I hope this helps you out.
  8. Which version of RyanVM Update pack are you using? this issue was solved from v2.0. If you leave it for long enough the install will continue, try updating the update pack. http://ryanvm.msfn.org/
  9. Start/All Programs/Microsoft Office/Microsoft Office Tools/Microsoft Office 2003 Save My Settings Wizard.
  10. When I try to download any of the latest driverpack, this is the message I get; As at 13:45 GMT
  11. It looks like a problem with your cd, dirty, or damaged? try cleaning it, or better, try another cd
  12. Make your settings, log out, then in, and then try exporting this key; [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
  13. I you use "default hide" mode in winnt.sif any information you do not insert, setup will prompt the user for;
  14. I use Acronis Drive Cleanser, it does the same as Iolo Drive Scrubber, but from a bootable cd, and is faster. It works well for me.
  15. Why not merge them into a single .reg file?
  16. Actually this would produce a drop down menu with various options, including shut down, restart, log off.....
  17. I have had issues with boot sectors, a cd would boot on a pc with 07C0, but not on a laptop, after looking into it, I found to set the segment to 0000, with sectors set to 4 and have not had a boot problem since.
  18. <{POST_SNAPBACK}> I tried it from the RunOnceEx but could not get it to work, so now my RunOnceEx calls the batch file.
  19. To silent install true image 9 extract the .msi (right click on the install button on splash screen and choose extract) and use a batch file; ECHO. ECHO Installing Acronis True Image 9 ECHO Please wait... start /wait msiexec.exe /i AcronisTrueImage.msi ADDLOCAL=ALL PIDKEY=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX /norestart /qb-! Be sure the batch file is in the same directory as the .msi, and call it in your usual way.
  20. This could possibly be the messenger service, disable it and you shouldn't get anymore of these annoying popups.
  21. Works perfectly for XP pro VLK, OEM, XP Home, and Office 2K3 Pro.
  22. If during the install you are creating a user folder called administrator, when Windows logs on for the first time it will detect that folder already exists and create the user acc with the hostname as part of the folder name. The way out of this would be to not create a user folder, but to wait untill the first logon before copying anything into it, use a sfx after first logon, instead of $OEM$. Hope that helps
  23. Have you tried using the "create a new connection" wizard in network connections, that will allow you to input all the relevant dial up info and create the connection you need.
  24. This is possibly a driver problem, or, another possibility is a faulty PSU. Another possible solution is set the bios to failsefe defaults and see if that helps.


×
×
  • Create New...