Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

MtK

Member
  • Posts

    907
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by MtK

  1. MtK

    No Custom Definition

    before I rename it back, how was this even changed in the first place?
  2. Hey, I'm not sure if I did anything or how did this happen, but 'my computer' says: No Custom Definition
  3. MtK

    WIF + BT = slowdown

    not sure I understood what you meant. I have a LG notebook, with WIFI+BT integrated...
  4. MtK

    WIF + BT = slowdown

    thanks for the info, but WIFI by itself works fine. BT by itself works fine. and the combination of both, does, no matter were I am (even, in a coffee shop)
  5. Hello, most of the time, my BlueTooth connection is disabled - while my WIFI connection is always ON. whenever I enable the BT, it seems like the WIFI connection slows down, connection to site/services take longer and seem to fail (often). is this something normal?
  6. I got it working! apparently, it was (somehow) not properly minimized, which caused it to not maximize properly. after playing a little with Win+Tab, I managed to click the maximize button - and now everything is back to normal...
  7. yes, I forgot to mention that this is RC (7100), but this didn't happen until now, and it doesn't happen in a similar installation on a different PC... I'm not sure I know at wchi point this started.
  8. here is the hang dump: http://www.smartmtk.com/Hang_Mode__Date_08..._16-45-4646.zip
  9. I've tried removing IE8 from the Windows Features, and did several restarts, but the file are not deleted from: c:\program files\internet explorer 8\! I've tried to delete them manually, but got an error: I have administrator privileges (actually I'm the only user on this PC).. (also tried safe mode)
  10. MtK

    IE8 stuck at start

    all the times I've tested this it worked, but since it doesn't happen every time, I'm not sure this helped... (although it might be) this didn't help
  11. MtK

    IE8 stuck at start

    I've formatted and reinstall Win7 on my PC several times, it always happens. So I guess it's not a malware, or an incompatible add-on - or a matter of safe-mode or reset of the settings. just to be clearer, the IE itself does load (not hanged), but the URL won't open...
  12. hi, I'm mostly using FF as my main browser. whenever I open a URL with IE8, the page loads for ever without being open. if I close the browser and it again, most of the time it works. this also happens in a computer with only IE8 being installed (as main browser)...
  13. Hi, suddenly without a warning, IE Dev Tool doesn't want to load... I press F12 from within IE8, a window is open but nothing is loaded! I've tried re-installing the Dev Tool, but nothing changed.
  14. I managed to successfully install Vista, just to see it works fine (as expected). Then I formatted again, and successfully installed Windows7. all problems seem to be solved! thanks for the help!!!
  15. things are going more bad than expected: I got tired of this, and tried to cleanly install Win7. afterformatting drive C. the installation files were copied, but could not be extracted. I got the error: 0x80070017
  16. window key, still doesn't bring the menu, but I can use the Win+R combination to command/run window. when I write C:, the window explorer opens, and after about a sec closes (without showing anything)...
  17. by explorer I mean Windows Wxplorer (file browser) - the explorer.exe process is running... yes, now I'm able to open the File Browser, see the drivers (C, D, E) and right-click + properties... (but that's it, I cannot see any of the drive's content)
  18. The Administrator account was never used - the desktop for that user was just created. nothing is fixed, but the fact that the Explorer can no be open - but just that...
  19. let me rephrase that: explorer is back, but I cannot enter any of my drives... (though I can now see the drive's properties)
  20. I already tried that when I activated the Administrator account - it took a few minutes to create the desktop, but it was still the same. but now I've tried again, with a new test user, the Explorer is back!!!! yes, but after a few tries the installation continued properly (lucky me)...
  21. nothing. once upon a time this was a clean installation of Vista...
  22. no changes were made...
  23. no CHKDSK found nothing to repair fo both D: and E:... system is on C, while important data is on a different partition (D & E). I have the disk, but after the installer loads, I can see the installer background with the mouse pointer - that's it... exactly. the WIN keyboard button doesn't work, but with the mouse I can open the menu. no context-menu on the desktop... I have no Windows Explorer. no matter how I try to open it, it hangs for a few seconds and closed by itself.
  24. here is the relevant log for the scan: CBS.log

×
×
  • Create New...