Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
shauns

Error when WPI loads in boot

Recommended Posts

When i am installing and WPI loads i get this error msg? im using 5.2 any ideas?

T1_-1_1512607.JPG

if i click OK WPI loads.... anybody knnow what this could be?

Share this post


Link to post
Share on other sites

are u running wpi from hdd or cd?

//offtopic, there is no ok button :P

//edit1

i've just downloaded wpi5.2 and copied my config.js/useroptions.js into it, and i've got the same error when loading from cd, works fine if i launch it from hdd, didn't look into it though. will do that now

//edit2

ok, it's a typo in the header probably "With" should be "Width" if you ask me

Edited by TRuLLi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...