Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


maxXPsoft

Se7en_UA - working with Win 8.1. RunOnceEx Tester still working with W10 1903

Recommended Posts

A couple nice Free Apps to add to your Appswitch.dat and both are Inno meaning Silent :thumbup

[7_Dreamscene]
REM http://www.askvg.com/how-to-get-windows-vistas-dreamscene-feature-in-windows-7/
REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Windows 7 Dreamscene" /f
REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\7_Dreamscene\Instalar_DreamScene_para_Win7.exe /SILENT /SP-" /f

[Puran_Defrag]
REM http://www.puransoftware.com/Puran-Defrag-Download.html
REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Puran Defrag Free Edition" /f
REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\Puran_Defrag\PuranDefragFreeSetup.exe /SILENT" /f

Edited by maxXPsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get these errors on Se7en_UA6.1.8 after mounting is done -

Error copying file or folder

cannot copy Dism:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy CbsProvider:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy Wdscore:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy wimgapi:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

and then zMountDir is unmounted

dism log shows it found WAIK ,Successfully loaded the ImageSession at "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\Servicing

Please suggest where i'm going wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I get these errors on Se7en_UA6.1.8 after mounting is done -

Error copying file or folder

cannot copy Dism:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy CbsProvider:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy Wdscore:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

cannot copy wimgapi:The system cannot find message text for message number 0x%1 in the message file for %2

and then zMountDir is unmounted

dism log shows it found WAIK ,Successfully loaded the ImageSession at "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\Servicing

Please suggest where i'm going wrong.

What OS are you running if it is windows 7 you don't need to install waik, what is the name of you windows source folder does it have spaces in folder name if so remove them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running on XP Professional SP3 (C:\Se7en_UA) windows 7 waik installed ,source folder is f:\Win7

part of dism.log below ..

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered commands for the provider: Compatibility Manager.

2010-02-04 00:48:52, Warning DISM DISM.EXE: Failed to load WimManager. Try running from the Deployment Tools Command Prompt. If the issue persists, ensure that wimgapi.dll and wimserv.exe are up to date.

2010-02-04 00:48:52, Warning DISM DISM.EXE: Failed to add any commands.

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Getting the collection of providers from a local provider store type. - CDISMProviderStore::GetProviderCollection

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Getting the collection of providers from a local provider store type. - CDISMProviderStore::GetProviderCollection

2010-02-04 00:48:52, Error DISM DISM Manager: PID=2928 Failed to create unique image session lock name for DISM located at 'C:\zMountDir\Windows\System32\Dism\dismprov.dll'. - CDISMManager::CheckSessionAndLock(hr:0x8007013d)

2010-02-04 00:48:52, Error DISM DISM Manager: PID=2928 Failed to create the image session lock for location: C:\zMountDir\Windows\System32\Dism - CDISMManager::CreateImageSession(hr:0x8007013d)

2010-02-04 00:48:52, Error DISM DISM.EXE: Could not load the image session. HRESULT=8007013D

2010-02-04 00:48:52, Error DISM DISM.EXE: Unable to start the servicing process for the image at 'C:\zMountDir'. HRESULT=8007013D

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM.EXE: Image session has been closed. Reboot required=no.

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM.EXE:

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM.EXE: <----- Ending Dism.exe session ----->

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM.EXE:

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Image Session: PID=2928 Disconnecting the provider store - CDISMImageSession::Final_OnDisconnect

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Disconnecting Provider: FolderManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Found the OSServices. Waiting to finalize it until all other providers are unloaded. - CDISMProviderStore::Final_OnDisconnect

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Disconnecting Provider: Compatibility Manager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider

2010-02-04 00:48:52, Info DISM DISM Provider Store: PID=2928 Releasing the local reference to DISMLogger. Stop logging. - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run it fine on my 2nd pc XP SP3

delete the Se7en_UA.ini, restart so it creates new one and attach it here so I can see where it's failing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deleted the Se7en_UA.ini,next time it created a 0 byte ini.

installed it on another system ,runs fine now.Thanks maxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

well kewl you got it going but I rather figure out what was wrong.

You don't need waik installed to use this and I never have on the XP machine, I'll try that later and see if it messes up

Waik is nothing but an (1.5gb) over bloated xml creator. All you need is the link on front of my app for the documentation

http://www.microsoft.com/downloads/details...ckInfoContainer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried to go back to using just $OEM$ structure in VirtualBox 64 bit and it failed. It did place the files correctly. Probably if I done full install it may work

waiting on feedback 6.1.9 testing

Update: Virtualbox don't support slic 2.1

Edited by maxXPsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Se7en_UA.exe 6.1.9: February 20, 2010, 6:35:36 PM
' Added copy of *OEM.xrm-ms certificate for SLIC v2.1 Bios
' Now will also copy your saved copy of $OEM$ folder completely setting everything up as needed
' Added Looks for slp.cmd and oobe.cmd which most OEM use. Some use Setupcomplete.cmd
' Better support of the $OEM$ folders. Now parses that and adds things as needed.
' Modified $OEM$ completely. Does not Delete except on Starting over. Now $OEM$ is burned as \sources\$OEM$
' Hint: If you don't want to include any Applications then just create empty folder APPS and when the APPS Installer loads just select EXIT. I built this around installing 1 - 60 Applications so its hard to remove that.
' No complicated BS code just Runoncex
' Now allows going back to Cleanup.cmd. Notice - don't change names I use like 'REM APPLICATION SHORTCUT DELETE' unless your through with it
' Fixed RunOnceEx Tester scroll problem adding everything in a list.
' Fixed Start Menu Pinned Applications
' Worked on more tweaks not applying

post-9484-126671392708_thumb.png

oem2.png

Edited by maxXPsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting error, when I click any key after this

post-269769-1261152654_thumb.jpg

I got this error and application closes

"Runtime error 76.

Path not found"

Everything was smooth but when I tried to pack Image I am getting this error and the application is closing.

Please help me guys.

+1 same error

Share this post


Link to post
Share on other sites

tried installing and got this virus....whats the deal here

I can assure you that is a false positive pskill try searching for info before just acusing people of spreading a virus Commodo forums

Share this post


Link to post
Share on other sites

Runtime error 76.Path not found"

shut it down and Delete the Se7en_UA.ini. start it back up and it will recreate as a debug. attach here

Although that error I've only seen what I do is go to uaDVD\sources and right click on install.wim and use the zMountdir cleanup, use both. Then delete whatever zMountDir folder and restart the prog and try again.

Each time the prog starts it will recreate the zMountdir

tried installing and got this virus....whats the deal here

You can see thats alerting on Pskill.exe which is a simple process killer. you can delete that 1 file if you don't use it for any application installs.

My Norton 2010 tells me same garbage, nothing wrong with it. I'll update I see a new version

http://technet.microsoft.com/en-gb/sysinternals/bb896683.aspx

EDIT: No longer alerts me on new version. I will update for next release

Edited by maxXPsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting error, when I click any key after this

post-269769-1261152654_thumb.jpg

I got this error and application closes

"Runtime error 76.

Path not found"

Everything was smooth but when I tried to pack Image I am getting this error and the application is closing.

Please help me guys.

+1 same error

Post the error from the dism.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

maxXPsoft,

First I want to say thanks for spending time making and tweaking this app.

On 3rd go it working all fine.

Only thing I don't understand is adding off applications using Add Apps button.

I have the folder Apps at the root and the app sees this, but no idea what I'm supposed to see or do.

it opens the window with tick boxes, but no idea what i should expect to see.

you have some simple steps an id*** can follow please.

oioldman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...