Jump to content

problem openinig wpi


 Share

Recommended Posts


"Nero 7 messes with the IE scripting engine and WPI will not work if Nero 7 has been installed or is currently installed. HOWEVER, This link to Nero Cleantool --> HERE has been reported to fix this issue. So if you wish to use WPI and have had Nero7 installed you will want to "clean" your system first."

taken from:

http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=126652

Edited by gospeed
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

I've installed Nero 7 and it did in fact break WPI. I used Nero 7 Micro though, and when I try to use the Nero CleanTool it asks for the Nero install path. I select my C:\Program Files\Nero (I've also tried C:\Program Files\Nero\Core folder) but it says the selected path is invalid. So just for kicks I checked off the Clean All checkbox and then the Clean button was available to me so i clicked it. After it said it was done I rebooted Nero was successfully uninstalled but WPI was still broken... Does anyone have anything I might be able to try to repair it manually? Thanks for everything guys.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...