Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
dlyon

Request for a driver for Vista x64

Recommended Posts

Hi there,

My vLite'd Vista x64 Ultimate install seems to be missing the driver for a USB Mass Storage Device.

Could anyone here upload it somewhere? I'd greatly appreciate it.

Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure I follow. The system recognises the device, it just can't find the appropriate driver.

How will the motherboard software help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
You need to install your motherboard drivers.

Not very helpful. The driver is a Windows driver not a MB maker driver.

anyway... The original Vista DVD should have the driver on it. Try extracting it from the install.wim.

The problem is you need to know what driver it uses.

I think it uses usbstor.inf which references usbstor.sys. Is that what you need?

Edited by jaws75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Woo, sorry about that. I was replaying to another forum about a motherboard issue along with this window opened. Guess I got side-tracked.. :wacko:

Is it a USB external HDD or flash drive? I know I've gotten this issue with 2003 Server back in the day but i just had Windows install the generic driver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vLite can't remove that driver.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vLite can't remove that driver.

Interesting, I just had a look at my usbstor.inf in C:\Windows\Inf, and it appears completely blank.

Could someone post the contents of this file onto the forum for me to copy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seriously vLite can't do that, I'm not joking nor guessing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seriously vLite can't do that, I'm not joking nor guessing.

Sorry, I wasn't suggesting it was vLite's fault.

It gets weirded. The file posted (thanks, btw), once copied to the directory, with the Add New Device dialog pointed there, now results in this error:

This operation requires an interactive window station

Any takers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×