Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vpn'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 11
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 3 results

  1. Hello fellow members . As some of you already know , Instagram went totally nuts and tighten up their security lately . The levels are insane . Just a couple of examples from MSFN topics. Members reporting not working videos : https://msfn.org/board/topic/178259-instagram-videos-not-working-in-firefox-52-esr/ From a French member : "all my browsers don't work (get loggin page) after getting this login page in one of my browsers..." "New surprise to me: I get the login page after 3 times reloading page ..." https://msfn.org/board/topic/178259-instagram-videos-not-working-in-firefox-52-esr/?do=findComment&comment=1211117 I am also having the exact same problem , even now , when I had to purchase a "good" VPN . A very funny discovery just came to my attention : Instagram favours IP addresses from some coutries , such as Russia and similar !!! Who would have thought !?!? From my real IP I get the login page after the 3 times of reloading , just like @msfntor, but if I switch to a russian IP - voilà : no more login crap !!! The problem is , this VPN service doesn't have some IPs constantly, so it's not a good solution . And as of now, it got worse, I can't even login from my real IP anymore ! Please help to find clean proxie lists . All well-known VPN solutions do not work . Instagram knows about them , obviously !!! Thank you all ! P.S. A side note , it doesn't have to be super secure , ordinary proxies would do just fine . Instagram already knows about me and my IP.
  2. Hello, does anyone know a good VPN service, which is using a protocol supported by Windows 95/98SE/ME? I am now using AirVPN, which only has OpenVPN, which doesn't support Windows 9x. Thanks
  3. Hello All, I am learning all I can about networking and at 48 yrs old, I am beginning college next month for studies in just that. In the meantime, I'm trying to learn all I can on my own, as well as apply as much as possible to a hands on experience. A couple days ago I configured Windows Server 2008 R2 for Active Directory, DHCP, DNS, and File Services roles within my home network of 3 machines and two devices; successfully too....... What I am attempting to do is set up a VPN to enable a select few family members to some of my media. I have installed Networking Policy and Access Services including Routing and Remote Access. Beginning the configuration, selecting VPN & NAT, I come to the decision of what interface to use. This is where I'm stuck. This server is on a laptop with only 1 LAN and 1 WLAN connection. The installed roles (mentioned above) use the local area connection that's assigned a static IP outside the DHCP pool used for the domain users. It's connected to a home user type router/WAP with which DHCP is disabled. The other listed is the WLAN which states DHCP yet does not show up in ipconfig /all. Should I use the interface that all else is on or the wireless? If wireless, do I have to config the router to assign a IP to the wireless or use static? Why is the wireless interface not showing up in ipconfig or the router? I know this is newbie stuff yet any help would be greatly appreciated.


×
×
  • Create New...