Jump to content

blinkdt

Member
  • Content Count

    582
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Community Reputation

0 Neutral

About blinkdt

  • Rank
    Somewhat Knowledgeable
  • Birthday 04/19/1961

Contact Methods

  • MSN
    davidblink@live.com
  • Website URL
    http://www.davidblink.com/

Profile Information

  • OS
    Windows 8 x64
  1. OK, I just ran into my second Seagate drive suffering this issue. In the first instance, the owner contacted a "seller" on eBay who unbricked the drive for a mere $80. Uh-huh. Little did we know . . . . In this case, I went to Seagate's site, wrote down the toll free support number (1-800-732-4283) and gave them a call. I spoke briefly with customer service and they sent me to tech support where 'Karen' explained the issue to me (they sent out a batch of drives with test firmware) before offering to have me ship the drive to them at their expense. They would perform a force firmware update tha
  2. Your method appears sound, but try it in reverse: set up the pop3 account first, let the messages/custom folders, etc. download fully from the server, then close Outlook and restore (overwrite) the existing .pst file from your backup. You might lose new messages, however. And heaven help you if you forget to restore the .NK2 file . . . many users rely upon it as their address book.
  3. Or use the Office Resource Kit (Ork.exe) to remove the writer from the installation in the first place.
  4. Yes, leave the disk in or simply click "cancel" (the button on the left) four (4) times and then WPI will start properly. Kel, Mark, I was able to tear down, troubleshoot, and set up dozens of machines this weekend thanks to MSFN and WPI. The least of my concerns was the actual install routine, which went like clockwork. Thanks again fellas.
  5. Thanks for that, I'll implement it in the next round tomorrow. Strangely, issue one (the mshta.exe error requiring four "cancel" clicks) didn't really show up today even with no CD in the drive . . . only in a few instances. Edit: Nice, mritter, commenting that line did the trick! As for the mshta.exe error, I'll kick the CD out after the install, no problem.
  6. Thanks, guys, good to know I haven't completely lost my mind. Things are going well, Kel, I have about 90 donated machines to roll out before Tuesday so a little stressed right now, but this too shall pass. It's not the install that concerns me, it's the condition of the machines: each needs to be set up uniformly and tested (HDD/RAM integrity and such). You'll recall I'm an elementary school computer instructor and little kids don't understand "delays" and other "issues." So it all needs to be working 100% when they walk through the door. I believe I saw a fix for two in an earlier post an
  7. Folks, I'd really appreciate it if you could reply with the solution to a couple of issues. I think I've found the solutions in other posts but don't have much time to test. If you've already dealt with them and can copy-paste a solution here I'll be more than happy to award you an "attaboy." I run WPI over the network after the Desktop loads. The network drive is mapped, IE7 gets installed together with a whole bunch of other essentials, then WPI is called. 1. The first issue occurs if I eject the CD prior to running WPI: I receive a error dialog titled "mshta.exe - No Disk" stating "There
  8. Thanks for that, MHz, I certainly stand corrected (never say never ). In hindsight I do recall folks using the WinMove() function--but forgot about it--but never noticed WinSetTrans() in the help file's function reference. Very nice, I'm going to have to start playing with that!
  9. More information would be helpful: what program are you installing? Generally speaking, when you use AutoIt to interact with a dialog box then the box will need to be visible. That's the nature of the beast. You can also use AutoIt to install a program silently if the program has appropriate switches: myprogram.msi /qn, for example. I use AutoIt to install everything, saves me the trouble of typing. Edit: check MHz's sound advice HERE. Looks like you can indeed make windows transparent using AutoIt, in effect creating a silent install. Sorry for my earlier "shoot from the hip" comments.
  10. OK, I understand what you're saying now. I just checked my Expression Web install in "Uninstall a program" and choose the "Change"option --> "Add or Remove Features." Expression Web is set as "Run from my computer" and NOT "Run all from my computer." So I set it to "Run all from my computer," but when I return it still has "Run from my computer" set as the option. So I don't know. I haven't played with the program extensively so I can't say which features might be missing with the default install. Perhaps some more investigation of the config options is in order? But I'm good for now. Sin
  11. Yes, don't hide it. The Windows must be visible, that's the nature of AutoIt. You will never get a "silent" install, but you will find your unattended issues just vanished.
  12. Here's how I adjust visual settings using AutoIt: TrayTip('Unattended Installation', 'Adjusting visual settings . . . please wait . . .', 0, 1) Send("#r") WinWaitActive("Run") Send("sysdm.cpl{Enter}") WinWaitActive("System Properties") Send("{TAB 3}") Send("{RIGHT 3}") Send("!s") WinWaitActive("Performance Options") Sleep(1000) ControlClick("Performance Options", "", "Button3") Sleep(500) ;Use visual styles on windows and buttons ControlSend ('Performance Options','Tree1','SysTreeView321','{End}{Space}') Sleep(500) ;Use drop shadows for icon labels on the desktop ControlSend ('Performance Opt
  13. @radix: That's exactly what I did. 1. Locate the config.xml 'answer file' file found in the WebDesigner.WW directory. 2. Copy it to the root, alongside Setup.exe. 3. Modify it. Use THIS as a guide. Now you don't need to specify a path to the config.xml. In the past, when I put the config.xml in the "Updates" directory it didn't work at all. Keeping it in WebDesigner.WW did not work completely unattended (I used AutoIt to click one button). Placing it alongside Setup.exe did the trick. Now just run Setup.exe, no switches required. And remember: I'm using a volume license version now, not my si
  14. No problem. In my opinion, yes, look for AdbeRdr90_en_US_Std.exe as it does not include Adobe.com and Air.
  15. Nice find, Cluberti, I might add that reg tweak to disable the updater. @akoop: you need to run the installer with the /? switch and LET IT RUN. The program will not install. Running C:\Users\MeMeMe\Desktop\AdbeRdr90_en_US_Std.exe /?, for example, will run "Adobe Reader 9 - Setup" but end with a simple Window listing all of the setup switches available, as stated by hannubys.
×
×
  • Create New...