Jump to content

smithxi

Member
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by smithxi

  1. Toshiba Satellite L645D-S4056
  2. I get an error when Bios boots and I still get it even after reloading the bios. This occured after installing Fedora 14 on a laptop. This is the error... [ 0.195091] fail in evaluating the _REG object of EC device. Sometimes the number changes and there is some text after that, but I can't ever read it quick enough. The laptop is brand new and like I said, all I did was install Fedora 14 onto the hard drive. Does anyone know what I can do to fix it? I can't even log into the Toshiba forums to make a post after registering. I've tried like 5 times and I just can't login. Anyways does anyone know if this can be fixed?
  3. I'm having some troubles with hotkeyz. The windows shortcuts, example windows key + X, have stopped working, but whenever I press the windows key the start menu still comes up, therefor causing the hotkeyz shortcuts to not work. I've manually checked and created both strings for hkey_local_machine, and hkey_current_user but they still don't work, do you know how to fix this? I'm on a toshiba tecra 8200.
  4. Is there a way to remove pauses between songs in Windows Media Player?
  5. Do drawing pads for computers actually work well?
  6. I noticed I accidentally had Large enabled in bios. I've switched the setting back to Auto and it hasn't occured again yet. I appreciate the reply.
  7. does anyone know how to fix this? i have two disks that are the same make and model, on is a backup drive, on is the vista install. I keep getting this blueScreen. Any ideas?
  8. run 32bit and install cpu drivers?
  9. uh? what's up with that?
  10. This backup drive is connected and shows up in device manager, but it doesn't have a drive letter or show up in explorer. sorry... found a solution here... http://forums.majorgeeks.com/archive/index...p?t-121461.html
  11. I have no idea how to burn a slipsteam sp2 cd. Anyways I'm going to upgrade to Vista soon, which I hope will have support for the SATA chipset, or the disks themselves. Can anyone confirm this?
  12. xp pro and sp2 is installed. It detected the correct size before, but then i tried to format it again from the windows xp cd and ever since it's showed up as 126gbs. I tried again and the same problem, I've even tried formatting it from windows and the same problem occurs.
  13. a 300gb backup drive is showing up as 126gb's. How can I fix this?
  14. What computer hardware companies are strictly American made? Are there any American made monitors?
  15. was thinking an ITX build could be kinda sweet.
  16. You know, I've been looking all day, and the best I found was a 400 watt microATX psu. I was interested in the laydown cases, but i think i'll stick with standard ATX, even if it is twice as high.(3 inches, 6 inches) desktop cases or media cases?
  17. Does anyone know where to buy a 600 watt?
  18. $24, wow, yeah I don't think I'll ever buy hardware the same again. It's getting so cheap, an AMD X2 was priced at $25 or $50, thats crazy.
  19. Weird thing, I pushed over a transistor that looked bent and I reinstalled it and now it's working fine again. Before it was like inverting the colors.
  20. smithxi

    UPS's

    looks nice, what if your running like a psu with larger wattage than the protection, will it just not work?
  21. smithxi

    UPS's

    do you have to use a power strip if you use one of these?
  22. gah it's 12 days older than a year; 12 days out of warranty!!!


×
×
  • Create New...