Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


rocky

Member
  • Content count

    69
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rocky

Profile Information

  • OS
    none specified
  • Country
  1. StartIsBack++ 2.5

    I'm using Win10 1703 Home 64-bit, SiB++ 2.6. sorry if it's been reported before. Taskbar and start menu context menu style: Classic
  2. StartIsBack+ 1.7.5

    is it possible to fix this? They have different location C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs C:\Users\Public\Desktop I usually click desktop shortcut to open program. When it appeared on recently opened programs list, I started using it to open the program. So now, there are two shortcut. If I remove one, both are gone.
  3. Fix File Association

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Roaming\OpenWith\FileExts] I usually play with these registry if there's something wrong with file association on my computer
  4. StartIsBack+ 1.7.5

    confirm what Amigafever said and it also occured when taskbar on the right side.
  5. StartIsBack+ 1.7.5

    when go to start screen, and then back to desktop by clicking left-bottom corner, I see start button behind the taskbar.
  6. StartIsBack+ 1.7.5

    just found bit weird behavior with xp style, small bug, I guess here I have all programs with two colums; first go to all programs; hover one menu from first column which has one sub menu; hover menu item/child from that menu; hover mouse to menu on second column; back to that menu again, when hover menu, it doesn't expand to menu item. sorry if my explanation look complicated
  7. StartIsBack+ 1.7.5

    sorry but responding your case, afaik it would appear after using the app for several times. I don't know exactly, but that's what happened after I installed Firefox. If it has never been used, so I guess it'd not appear.
  8. StartIsBack+ 1.7.5

    It cause blank screen break the explorer whenever I try to install it. I haven't tried to install update 1 yet. I'm using Windows 8.1 x86.
  9. [OLD] Aero Glass for Win8.1+

    I just knew about GlassMyFox addon for Firefox, it's working good with AeroGlass
  10. [OLD] Aero Glass for Win8.1+

    ahem, so licence key now only to get rid of popup and watermark? automatically download symbol is not needed anymore? anyway thanks BM for the update like this
  11. StartIsBack+ 1.7.5

    http://startisback.com/GroupPolicy.zip, you can find it from http://startisback.com/#download-tab, Additional downloads.
  12. StartIsBack+ 1.7.5

    do setting via gpedit here is SIB+ 1.6 BETA0. on configuration, it looks like this pressing ok/apply, setting will be changed, and here is SIB+ 1.5.2. it looks fine Added: Setting is also not sync when specify StartOrb via gpedit
  13. IMO, WinDef is good enough for basic protection. If you're looking for free A/V, CIS or avast! is good enough. MCShield would be good as additional protection on USB
  14. OldNewExplorer 1.1.8

    is it still a test version?
  15. [OLD] Aero Glass for Win8.1+

    A (very) few things are always logged. But if you're still seeing all the details, have you tried restarting your system after making the change to the registry? -Noel hmm, what are the things that always logged? I was setting EnableLogging to 0. I just turned on laptop and got this [2014-01-28 18:03:37][0xDD4:0x328] Donation key loaded[2014-01-28 18:03:37][0xDD4:0x328] Machine ID: 52GQQFLESUQLJLOCWCIIL3L2MDPL4VNLE4LWBQAQRL4JE3WQ[2014-01-28 18:03:37][0xDD4:0xBA0] CoCreateInstance(CLSID_WICImagingFactory, NULL, CLSCTX_INPROC_SERVER, IID_PPV_ARGS(&pImageFactory)) failed with 0x800401F0actually I just want to know if is this setting is working right or not
×