Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

ar_seven_am

Member
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Indonesia

Everything posted by ar_seven_am

  1. UNIX new line using this : \nwhile CR/LF using this : \r\nwhy do u need to convert since UNIX line break has already supported in Windows? (please correct me if i'm wrong) with php, I use "str_replace" dont know with cmd prompt for similar function...
  2. jaclaz, yzowl and bhlpt, thx for the advice as for actually the "\w+" is only match for alphanumeric character (a-z, A-Z, 0-9), but not underscore or other simbolic character
  3. yzowl, for "[a-z]" is it included all character (a-z and 0-9)? I mean if the string started with number? thx in advance for your help
  4. Hi everyone, I'm having difficulty extracting some string in text file, an example the content of mytext.txt Drive : SystemList Directory : System:\Backup\Scripting\PHP\header.phpList Directory : System:\Backup\Scripting\PHP\content.phpList Directory : System:\Backup\Scripting\PHP\footer.phpList Directory : System:\Backup\Scripting\HTML\header.phpList Directory : System:\Backup\Scripting\HTML\content.phpList Directory : System:\Backup\Scripting\HTML\footer.phphow to output only "PHP" or "HTML" string with batch command? with php I can use regex like : $r = file_get_contents('mytext.txt');preg_match_all('/\\Scripting\\(\w+)\\/', $r, $w);print_r($w[1]);how do I use batch command to output similar like that?
  5. by the way, I think u need to report to the win toolkit forum instead here...
  6. well, I think u remove the needed component in windows (I dont know exactly, but what I see there's an update for system restore in ur hotfix/update list but u do remove system restore feature, I dont know if it stand alone or only update the previous system restore feature). as for setupcomplete.cmd, both are the same, becuz this : sources\$oem$\$$\Setup\scriptswill goes to : Windows\Setup\scriptsbut I prefer to use the $OEM$ instead injecting to the wim (is that what u mean with comparing those? )
  7. u do too much removing needed component, that's all I can see from ur preset. check ur update package, if it's stand alone, u can remove the previous old package, but if it's not and depend on the previous package, I think u need to filter what need to remove or not to remove....
  8. Yes, I realized that /h key doesn't restore original permissions for a registry but only hides back a packages. Will try to do it by SubinACL. kels have stated in the previous post : is that what u means? but u need to use that before unhide the hidden package...
  9. have u check the list package available with dism command? dism /image:"mounted drive" /get-packages > "path to save file"\"name of the list package file".txt
  10. Romeo, I think the link from the first post doesn't available, also from ur official forum the latest is 5.4.1.8 (18 april 2013)?
  11. That could be it. I don't have any IIS at all. Or maybe some of your files have Streams in them. When I robocopy I use robocopy D:\_Backup %~dp0_Backup /E /COPY:DT /MT:32 /PURGE /R:1 /W:5 The DT supposed to remove the S=Security=NTFS ACLs Checking my Update download dir I get this on some files if right click properties So I do this to process all at once. Then just right click on a folder and choose Unblock the files inside EDIT: Upon doing this it removes the prompt "Do you want to run this file" mess when you normally double click to run EX: filterpack2010-kb2810071-fullfile-x64-glb.exe: Deleted :Zone.Identifier:$DATA Windows Registry Editor Version 5.00;Download the *Sysinternals* *Streams.exe* from the link below. (Remember to unblock the zip file.);Unzip and copy streams.exe to \Windows\System32 or any other directory in your path;http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897440.aspx[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\unblockfile]@="Unblock file"[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\unblockfile\command]@="cmd /k streams -d \"%1\""[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\unblockallthefiles]@="Unblock the files inside"[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\unblockallthefiles\command]@="cmd /k streams.exe -d -s \"%1\""yes, that's exactly my problem in the previous post....and also the stream is work fine here, no need to run the installer as administrator by now for skip the file security warning.... note: sorry for the late reply
  12. I've uac disabled too in offline servicing and also generalize, and enabled that again in cleanup.cmd (after all software installed). note: I'm not sure it's becuz IIS and some networking stuff enabled, or is it? and also edit, it appear the registry doesn't affect at all, I forget I add the command with runas (as administrator) which work without asking permission to run installer...
  13. defender silent switch is mpas-feX64.exe -q or /q works also You could run the command line version for that "%ProgramFiles%\Windows Defender\MpCmdRun.exe" -SignatureUpdate Either way you have to have Admin rights on that one. Perhaps setupcomplete.cmd? in setupcomplete.cmd we cant hear the mp3 (I'd like to use ur sevenua and playing some mp3 files while installing ), by the way, I've test that again, even in setupcomplete still the same, the security file warning appear (something related with signature verification, I dont know if it becuz some update package I've been integrated/installing in the windows image, but I use only critical update (which appear in windows update but I download the msu n integrated manually) ) I'll report again with a test in vmware later (currently I'm working by now)... Out Of Topic : I need to thx for ur jump2reg application, I fix some of my friend lappy which caused by usb autorun virus (6 fixed manually, 2 needs to reinstall )
  14. max, could u add some registry entries to disable security file warning while processing silent installation? currently I'm doing manually with adding the registry in specialize section (autounattend.xml) with this : REG ADD "HKCU\Environment" /V SEE_MASK_NOZONECHECKS /T REG_SZ /D 1 /FREG ADD "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment" /V SEE_MASK_NOZONECHECKS /T REG_SZ /D 1 /Fthen I reenable that again after first gui (cleanup.cmd) : REG Delete "HKCU\Environment" /V SEE_MASK_NOZONECHECKS /FREG ADD "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment" /V SEE_MASK_NOZONECHECKS /T REG_SZ /D 0 /Fwithout that, I get warning message in some silent installation (not all) :
  15. sorry, seem it blocked by the Avast which I use auto sandbox (that's why I didn't see the process, it goes in sandbox). yes, this switch "/silent /install" is silent switch for google chrome offline installer, thx myselfidem!. (I'm searching the silent switch yesterday in this forum, but maybe due to the slow internet connection the page keep loading without ending).
  16. myselfidem, is that really silent install for google chrome becuz I need that too (is a lightweight browser client for poor internet connection which currently I use)? edit: apparently it's only example right? oh well... duuch I do need that too...
  17. yes, I use that link to download google chrome offline installer for all user. it doesn't work for u? I login into my built in admin account I also found google chrome menu in all programs in start menu, but still we need to reconfigure that. note: I dont trim my windows image (I'm not windows lite fans boys), I prefer use the existing windows component instead installing third party's software.
  18. See initiation of the installation is not the problem other silent installers are running fine, but "Administrator" is read only folder so chrome installer is unable to put the files in the Administrator folder, I have tried "ShellExecute" command of Autoit and it is also not working. Anymore suggestions? what chrome installer do u use? I use chrome offline instaler for "all user" (not only single user) n it work fine?
  19. Did you, I am sorry mate I don't remember. BTW thanks for your help. But can't we use "%windir%\Setup\Scripts\setupcomplete.cmd" to install some applications which require permission to access User (Administrator) folder, like google Chrome? Runonce registry is also not working I also wish to know can shell command do the trick? I have already I think u better use "%SystemRoot%" instead "%WinDir%", even it's the same but the variable use for different purpose.
  20. @slinkydonkey: if u want, u can make that by ur self, unlike windows 7, vista takes A LOT OF TIME when slipstreaming update/hotfix to the image becuz the temporary file for hotfix/update package need to delete that manually (vlite do this), u could look in magic andre site (I use that in the past time) or collect it manually. note: if u have package manager warning, u can replace an existing "pkgmgr.exe" in vlite installation directory with the one from ur existing vista sp2 installation disk. also since u install that for other n not for ur self, I dont recommend for removal component that exist in vlite section since it might broken the image.
  21. it's HKEY_LOCAL_MACHINE setting in registry, even with build in admin n advance take ownership, windows system reject that until the driver have properly configured. this is part of the registry entry (taken from ur registry tweak, notebook with bluetooth or wireless lan always have problem with such this service entry) : [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\DPS] "Start"=dword:00000003 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\iphlpsvc] "Start"=dword:00000003 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\RemoteRegistry] "Start"=dword:00000004 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\TrkWks] "Start"=dword:00000003 I think it's becuz related to network, right? oooh I almost forget, Windows 7 SP0 seems always set numlock on in notebook (not PC) keyboard setting, but SP1 seems have fix this.
  22. no max, I've reboot, check the regedit, empty, imported the tweak again, reboot, check the regedit, still empty. I found yellow mark in wireless lan setting in device manager, updated the driver (it ask for reboot so I reboot), n suddenly when I check the registry, the entry is present so I think it's related.

×
×
  • Create New...