Jump to content

BlakByte

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Denmark

Everything posted by BlakByte

  1. Actually seems to be after each reboot that the setting is lost and have to be re-set.
  2. Anyone else who has multimonitors and labels on the secondary disabled? I experience that sometimes the setting just resets itself to hiding labels.
  3. How do you feel about expanding on the customization on multi monitor taskbar? Like hiding startbutton and tray area
  4. What's the idea with the "acrylic" effect? It's just opaque?
  5. Is it in 22000.527 that it's removed? Meaning it will stop working in 3.2.2 when installing this build?
  6. Any plans to allow us to get the old alt+tab menu? Thanks for all the work on this as well as StartIsBack, I hope you realize how much it's appreciated :-)
  7. How can I use it with WindowBlinds? Startmenu and taskbar still get wrecked by it.
  8. This might be out-of-scope/irrelevant for this project but do you think a function to disable the colored "ribbon titles" when highlighting certain elemens in the "new" explorer, could be made? I'm talking about the, in this case, green box with "drive tools":
  9. Tak for opdateringen ;-) Howver it seems like the issue, whenever the 'extension' is installed/enabled, links in the old controlpanel get highlighted like so: also, has the update done anything about the occasional scenario where the classical drive groupings would end up looking like:
  10. Shame that we're not seeing a new version. 1.1.8.2 kinda works but I'm experiencing the same trouble as the posts quoted below... and I really like the feature to use 'classic drive grouping'. Anyone know of an alternative to oldnewexplorer?
  11. Oh i was experiencing the same.. ffs i just got happy with using my external hdd instead of dvd
  12. Worked like a charm here.... kikinviento Im uncertain but try and place the dll's in SysWOW64 too
  13. There's a "Have XP? Try nLite" on the very first page at vlite.net... how can you miss that
  14. http://www.askvg.com/fix-compatibility-tab...-windows-vista/
  15. That post was so amazingly f***ing dumb
  16. Yes. even if it is active, the detect application installations and prompt for elevation policy should be enable. One thing i do to bypass this is the following command before installing synaptic REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v EnableInstallerDetection /t REG_DWORD /d 1 /f Why not just run the dpinstall.exe or whatever its called, which is in the same folder as the setup.exe? smartasses took me 20 secs to figure that out
  17. Nah im too lazy to 'just' do that.. Thanks anyway
  18. When i removed Windows Image Acquisition from my Vista x86 install, i think it made it impossible for me to install my webcam drivers. It just gives me an error.. Is there a way to re-add Windows Image Acquisition or something? Anything lol. thanks
  19. It was just me being silly, i disabled one of the DWM features by mistake which apparently made aero not usable it all works now
  20. I use 175.70 :| and yes DRM is on
  21. Hey! I chose Windows SAT as removal when i made my vlited vista x64, and apparently that made it impossible for me to use aero (?) I was thinking if there was a way to adding it back so i can use aero? Thanks
  22. BlakByte

    My Findings

    How big is Net 3?
  23. have u tried "OCSetup DesktopExperience" in the cmd? if you have removed to much for this to work then theres not much to do
  24. I might do a version alike, probably with a bit more stuff (stuff that is regulary needed by other apps). and then intelgrate wireless and framework 3, beacuse OCSEtup and add features will be completely broken. Now that'll be sweet.


×
×
  • Create New...