Jump to content

ykchanaed

Member
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by ykchanaed

  1. How to change the line spacing then? The show logo mode take too much space!
  2. ====== Error Fixed ===== Somehow my config.js was encoded in Unicode BOM! After config.js was changed to ANSI encoding, the error window did not appear! ====== Error Fixed =====
  3. While I was using the WPI 8.6.3 with no problems, this error suddenly came out when I run WPI: I upgraded to WPI 8.7.2 and after fixing some lang file errors and config.js errors, the same error mentioned above came out again! The above same window appeared again after pressing Yes, and WPI seemed running well after pressed Yes the second time. If I pressed No, the above window only appeared once and WPI seemed running well afterwards. Windows 7, IE11, os lang:en_us, system locale : chinese taiwan It seemed this error came after I ran the same WPI in another user account of the same OS, ????
  4. Oh, thanks for your time to explain the details. That is really new to our newbies!
  5. Then what is this section for? As this section does not have any entry in [DefaultInstall].
  6. Should the INF file of the last post be: And if it is an INF file , it is better to put it in HFSVCPACK folder.
  7. I finally understand the mechanism behind this: The keys in HKLM\..\RunOnce are actually not deleted BUT actually already run. The commands in the RunOnce key are being run DURING inf setup, and Sysinternals Suite uses inf setup. Only that the commands are run in SVCPACK stage and hence have no effect.
  8. I finally understand the mechanism behind this: The keys in HKLM\..\RunOnce are actually not deleted BUT actually already run. The commands in the RunOnce key are being run DURING inf setup. Only that the commands are run in SVCPACK stage and hence have no effect.
  9. Hi SkyKiDS, welcome to HFSLIP! If you are in a hurry , you can use Flash Player ActiveX multiOS True Addon Maker from "nonno fabio" OR you can the download the offline Flash installer and make yourself an Addon. The silent switch is "-install" ENJOY the process of trial and errorsssssss!
  10. After numerous, numerous and numerous tests...... I found out that the Sysinternals Suite Installer was the culprit!!! The Sysinternals Suite Installer was built with SSIBuild (Sysinternals Suite Installer Builder)Version: 2.7 The installer so created would delete the entries in the HKLM\...\RunOnce key. I noticed it when I used it with other addons in HFSLIP or nLite to make XP. The Sysinternals Installer was run in SVCPACK stage. And when it was run AFTER other addons that add entries in HKLM\..\RunOnce key, then these addons would not work in next reboot!! When it was run before other addons , the other addons worked OK. I have tested it in the virtual XP. Immediately after the Sysinternals Installer run , the entry in HKLM\..\RunOnce was gone! I have extracted the SysPath script inside the installer and test it . It had no effect on the HKLM\..\RunOnce key !!!! So CASE CLOSED
  11. I recently found out that the Sysinternals Suite Installer so created would delete the entries in the HKLM\...\RunOnce key. I noticed it when I used it with other addons in HFSLIP or nLite to make XP. The Sysinternals Installer was run in SVCPACK stage. And when it was run AFTER other addons that add entries in HKLM\..\RunOnce key, then these addon would not work in next reboot!! When it was run before other addons , the other addons worked OK. I have tested it in the virtual XP. Immediately after the Sysinternals Installer run , the entries in HKLM\..\RunOnce was gone! I have extracted the SysPath script inside the installer and test it . It had no effect on the HKLM\..\RunOnce key !!!!
  12. Test 5: All up-to-date hotfixes EXCEPT WindowsXP-KB2736233-x86-XXX.exe, BUT put it (KB2736233) in HFSVCPACK _SW1 folder, Same essential addons, Same my personal addon, No files in HFGUIRUNONCE folder. Result 5: Personal addon worked without any problem. Preliminary conculsion: No need to make a separate KB2736233 installer!
  13. Test 4: Essentially same as Test 3 with minor changes: a. WindowsXP-KB2618451-x86-XXX.exe in HF folder (the one before the culprit KB2736233) ie. ALL hotfixes except KB2736233 but with the previous ActiceX update b. Now with with reg files in HFGUIRUNONCE Folder Result 4: My personal addon run and successful. The reg files in the HFGUIRUNONCE folder were incoprated.
  14. Test 3: All up-to-date hotfixes EXCEPT WindowsXP-KB2736233-x86-XXX.exe, Same esstential Addons, Same my personal addon. NO files in HFGUIRUNONCE folder. Result 3: My personal change res script showed up during 1st GUI logon and worked!!! So the preliminary conclusion would be : Maybe I have to make a KB2736233 switchless installer to tackle this problem!
  15. Let me explained my addon: A cmd script to add a command to HKLM\...\RunOnce during SVCPACK stage(SVCPACK script). The command is an cmd script to change resolution to 800x640 (ChangeRes script). To test it , I made the scripts all visible and pause. Test 1: All up-to-date hotfixes, some essential Addonsin HFAAO folder, AND my personal addon mentioned above. No files in HFGUIRUNONCE folder. Result 1: The script during SVCPACK showed up and successful. BUT during 1st GUI the change , the change res script did not show up.! Test 2: Without any hotfixes in HF folder. The same essential Addons in HFAAO folder, AND the same my personal addon No files in HFGUIRUNONCE folder. Result 2: The script during SVCPACK showed up and successful. The change res script showed up and worked! My home-made Addon attached. It's purpose is to just change the resoltion to 800x640 at 1st logon so that the annoying warning would not appear because I did Virtual testing very often. QResGUI_Addon_WinDir.7z
  16. It also happened when using nLite. I used Onepiece update pack plus my own HKLM\..\RunOnce Addon using nlIte. The HKLM\..\RunOnce failed to run.
  17. I have made various tests. In XP system , NOT during Setup of the XP OS: 1. If using INF to add command to the HKLM\...\RunOnce key in XP ,using Default Install section, the command wound execute at once , not untill the next reboot! 2. If using cmd to reg add HKLM\...\RunOnce , the command would execute in the next reboot! Do above make any clues?
  18. I have been using HFSLIP for more than 4 years , in English XP and Chinese XP. I deliberately modified the HFSLPGUI.cmd in the SOURCESS folder so that it would not hide the console window and pause during the execution. And then made the ISO and tested it in VMware. The resulting OS did not show up any HFSLPGUI.cmd window during the First GUI. As far as I know , HFSLIP add the command in the HKLM\...\RunOnce registry key. At the same time , one Addon I personally made, that used the HKLM\..RunOnce to change the resolution during GUI also failed. It WORKED previously!!!! Untill around 2 months ago when I tried to make the unattended XP again. ...... So far , I still can not figure out the problem. But when I changed the key to HKLM\...Run, it worked. Personally I suspect some new hotfixes especially the ActiveX ones, may be the culprit because I noticed that the HFSLPGUI.INF manipulated the "ActiveX Compatibility" key. JUST a wild guess!!!
  19. Lately , I think untill these few months , I observed that the reg , cmd files in HFGUIRunOnce folder were not implmented in the resulting OSes! Now I am using beta J v10 and testing the OS with VMware Workstation 8. The resulting SOURCESS folder did have the HFSLPGUI.inf, HFSLPGUI.cmd and the various compressed HFGUI# files. Does anyone has that problem? I am still working on it and testing in various senarios!
  20. Thanks for all you guys contributions! @ilko_t answered my problem! My physical machine does have crad reader. And the USB was W: The error during RunOnceEx phase were also caused by the same " find drive" cmd script. However , the same "find drive" script inside RunOnceEx.cmd during T-12 phase lined in cmdlines.txt did NOT have this error!
  21. Windows XP SP3, preconfigured wIth nLite and DriverPacks: I got this error message window when Part 2 setup began (GUI mode), just before extracting the DriverPacks. Clicking the "Cancel" button for 3 times, it went on OK. The message appeared again during the RunOnceEx phase for 2 times. It continued to run after clicking Cancel button. And the resulting Windows OS was OK. Actually , I did the Windows setup 2 times, the error message problem were exactly the same.
  22. How about the new version of WU, MU, Update Agent?:
  23. HFSLIP was doing fine last month. But something went wrong after integrating Nov 2011 updates. The resulting ISO got Rundll error with iedkcs32.dll & iertutil.dll at T-13 stage. I have checked with File checker. It seemed OK. My simple config : IE8, WMP11, My OS : XP SP3 Eng with IE8 Could any one help? Update: It seemed to be those addons that was causing my problem!!! Not the windows hotfixes!!!!! I shall check more..... Update: The error came from one of my faulty inf addon. == CASE CLOSED == HFSLIP.7z


×
×
  • Create New...