Jump to content

ElAguila

Member
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by ElAguila

  1. Thanks for the reply. It will be a couple of days before I get back home but when I do I will upload the dmp file and let you know.
  2. I am having issues when rebooting on my Latitude 10 with windows 8. The reboot hangs and it reboots again then boot up and tells me that the pc did not shut down properly. I wanted to run the boot analyzer but I need to get this issue resolved first. The event log says it recovered from a bugcheck. If I shutdown and then start it up there are no issues. I only does it on the restart command. If I configure it to start in safe mode it reboots without issue. I have disabled everything that I can on startup. Any other ideas what I can do to find the cause of this? Here is the bugcheck The bugcheck was: 0x0000007e (0xc0000005, 0x936dac9b, 0x889d85e8, 0x889d81b0).
  3. I was looking in the performance information on my tablet and it said that ntvdm.exe was slowing down the boot time of the tablet. Is there any way to tell which device or driver needs this to run at startup?
  4. Does anybody know of a shortcut that can be created that would allow you to enable or disable the Bluetooth and/or the GPS? Or at least a shortcut to bring up the Wireles screen of the PC settings? There are a lot of clicks/touches involved and it would be nice if there was a shortcut to do this.
  5. I just replaced my c drive with a samsung 830 120gb ssd drive. I did a clean install of Windows 8 Pro and it went great and I am very happy with the speed. But when my pc comes out of sleep mode or hibernate mode, it freezes for a minute and there is the blue screen that says the pc has to restart because of a problem and it shows DPC Watchdog violation and the issue. I have been searching the web and I have not found a solution so far that applies. The drive has no errors on it and I ran chkdsk. I have nothing else installed at this time.
  6. I have a friend that had a pc with Vista installed on a 320gb drive. He added a 2TB drive to his system. Then he upgraded to Windows 7. When he did the upgrade it wrote the boot info to the 320gb drive(now his D drive) instead of the 1tb drive(now his C drive) but Windows installed to the 1tb drive.. He wants to remove the 320gb drive but when he unplugs it it the system won't boot. It says it can't find the boot drive. Is there a simple way to get it to boot from the drive where the windows 7 installation is without having to install windows again?
  7. I am running Windows 7 Home Premium x64. I got a notification telling me that were updates available. After doing these 15 updates(some were for office and some for windows) I let it restart my computer. After the system booted back up and I logged in, I could no longer get the task manager to launch. I tried it from a shortcut I have, from right clicking on the start bar and from using the ctl alt del method. It would not launch. I got no message or anything. It would not work on any of my logins. The only way to get it working again was to perform a system restore to before the updates. I have attached a jpg which lists the updates that I said yes to. Any ideas what might be happening. I use NIS 2011 for security suite and haven't had this issue before. I have scanned my system with NIS and Spybot Search and Destroy and found nothing wrong.
  8. I just wanted to confirm something. I need to clone a SBS 2003 drive exactly. I remember that there was a version of ghost that could do this easily. It was Ghost 2003, correct?
  9. I am running Windows 7 Home Premium 64bit. I got a bluescreen and after it booted I went to the action center and looked at the reliability and problem history. I am posting the information from it. Does this mean that one of the usb ports or an item attached to a usb port causes the bluescreen: Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Extra information about the problem BCCode: fc BCP1: 000000000002C01A BCP2: 8260000000A84847 BCP3: FFFFF8800331B9D0 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Bucket ID: X64_0xFC_USBPORT!USBPORT_ReleaseEpListLock+21 Server information: 076173dc-d16e-40ad-8b16-c48d819bbce7
  10. I have the latest driver installed. I will remove the driver and use a driver cleaner and reinstall and see what happens.
  11. I am getting random reboots so I looked at the windows problem reports and I found this in the Diagnostic event log and I was wondering if anyone can tell me what is going on. I am running 2 4870 X2 card in crossfireX, Q9650 CPU @ 4GHz, and 4x2GB RAM.: The Desktop Window Manager is experiencing heavy resource contention. Scenario : The Desktop Window Manager responsiveness has degraded. The event data says: EventData DisplayDeviceFriendlyNameLength 22 DisplayDeviceFriendlyName ATI Radeon HD 4870 X2 MemoryBandwidth 24134000 MemorySize 4013117440 Scenario 3
  12. I didn't think of that. The full solution: Got to the advance settings on the power plan. Go to Desktop Background Settings>Slideshow and select Available.
  13. I got my home premium x64 version installed and everything seems to be running fine. One thing I have noticed though is that when I setup a desktop background slideshow, the picture never changes. I thought maybe it was the Stardock Fences that preventing it. I uninstalled Fences but it didn't correct the issue. Any ideas how to make this work? I know it isn't a deal breaker but it would be nice. MOD Please delete. I got it working by changing the advanced settings in my power plan.
  14. I am looking for a free program that will allow me to create an image of a drive or partition and also restore that same image if necessary. Any ideas here? I need it to run on Xp and win2000.
  15. This server is driving me crazy. Client wanted a windows mirror. So I now have 2 x 2TB drives. The primary has about 130GB of data. They are both sata drives on Server 2003. The sync has been running for about 30 hours now and is only at 20%. Is this normal or is there something wrong?
  16. I did some more searching and I have tried a couple of other things including clearing the shadow copies, creating a new shadow copy, and clearing the eventlogs. Still no luck. What I can't figure out is that the backups were working fine last week. No software has installed or removed and now all of a sudden this is happening.
  17. I have been trying to backup small businiess server 2003. It backed up fine last week. Now I am getting a couple of different errors. One says: "Error returned while creating the volume shadow copy:0x80042319. I can try the backup again and it will say: "Unexpected error DeviceIoControl(\\?\GLOBALROOT\Device\HarddiskVolumeShadowCopy76". I have looked it up on the internet and have followed these suggestions. I installed the KB891957-x86-ENU.exe and the KB940349-v3-x86-ENU.exe hotfixes. I also performed these commands from the prompt and it still fails after rebooting. Any other things I can try? I am trying to just backup 2 text files that I made to a test and it is a no go. I am running Small Business Server 2003 with Service Pack 2 using ntbackup gui. cd /d %windir%\system32 Net stop vss Net stop swprv regsvr32 ole32.dll regsvr32 oleaut32.dll regsvr32 vss_ps.dll vssvc /register regsvr32 /i swprv.dll regsvr32 /i eventcls.dll regsvr32 es.dll regsvr32 stdprov.dll regsvr32 vssui.dll regsvr32 msxml.dll regsvr32 msxml3.dll regsvr32 msxml4.dll
  18. I am getting ready to schedule incremental backups to run on server 2003. I am using the gui version of ntbackup to schedule the job. When it comes time for the name, is there a way to append the date to the file name so that the backup file is not overwritten and is dated each time using the %DATE%?
  19. That is what I was thinking of doing. I know how to do it that way so I am going to ignore the "other method" that I had mentioned. I will have the dns service forward internet requests to the ip of the d-link router.
  20. Since I am not that familiar with the intricacies of SBS 2003 I wanted to get some input before I do this. I am getting ready to convert a small workgoup(4 pc's and 1 server) to a domain. The SBS 2003 machine is running SQL 2000. With this setup, the server currently does not have the dns server service installed. This workgroup uses a small d-link router to connect to dsl and it is configured as the dhcp server. I know that the SBS 2003 creates a domain when it is installed. I want to join the 4 pc's to that domain. This was my initial plan. In order for them to see the domain resources I need to start the dns services on the server. I was going to disable dhcp on the d-link router and enable them on the server. I was then going to have the server forward internet requests to the router. This seemed to be the easiest way to me. Someone told me, and I don't know enough about SBS to know if this is true, that I could leave the d-link as the dhcp server and set the sbs server as the gateway and the machines would be able to see the domain resources and access the internet. Is this true or should I continue with my plan?
  21. I have been told that Small Business Server 2003 doesn't work quite the same as Server 2003. I have a small office with 4 pc's running xp pro. The SBS 2003 machine is running SQL 2000 server. This server was setup to run a third party app that is basically a front end for the SQL data. This office is configured as a workgroup. In order for them to upgrade the 3rd party app properly, they need to be in a domain. So my question is, since the sbs server is the only machine in the local domain, do I need to run dcpromo on it before I can add the other machines using AD.
  22. Thanks for the info. I guess I need to go with ghost.
  23. I see. Is there a setting for a full backup so that it creates an individual restore backup so that it has the backup on every full backup?
  24. I have small business server 2003 installed on a sata drive. I am backing it up to another sata drive. There is about 100GB of data. It took 20 hours to backup using ntbackup. Using ghost 14 on my vista machine took 3 hours to backup 160GB to another sata drive. Any ideas why it takes so long on the server using ntbackup?
  25. There isn't an option in the media streaming settings to enter an ip address. My norton does pick up the ps3 in the network map and I have it set to full trust which are the same settings I used with vista. The windows firewall is disabled.


×
×
  • Create New...