Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Jimothias

Exchange 2000 on Win 2000 SBS

Recommended Posts

Hi all, first post, so be forgiving! :rolleyes:

Got a problem with a newly built Windows 2000 SBS. It's been successfully running now for over 2 weeks, but shortly after the build the modem (56k) started to dial out about every 10 mins. Exchange has been set to only dial at 9, 11, 1, 3 and 5 during the corse of the day Monday to Friday. I recreated the ISP account and reconfigured the exchange to collect the mail again, and low behold the swine starts to dial again!! However it did not try and dial at all until after the exchange schedule had been reset.

Has anyone come across this before, it's puzzled me somewhat, and thinking makes my brain hurt!! :)

Anyways, any help would be greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, indeed puzzling, perhaps one of the other senior members can assist you with this matter.

Welcome to MSFN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well thats another thing, it was doing it before we upgraded the server (previously NT Server with Exchange 5.5) to 2000 SBS with an older modem. It was doing it with the old modem (33.6k) and we had bought a 56k to upgrade. The upgrade went in fine, then 5 mins later...you guessed it! It starting dialing again, doing nothing, then hanging up...then dialing....INFURIATING!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

this happened with my sister before...except on xp pro...her modem was keep on redialing every 5-10 seconds...so i deleted the isp dialer...reinstalled and it doesnt happen anymore...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...