Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
DanceMan

Slipstream stalls in nLite -- USP5.0SR1

Recommended Posts

I'm trying to slipstream the USP5.0 SR1 for Win 2K. When I get to the integrate step, the program stalls and just sits there, after I've set the location of the service pack.

I've read all the instructions, have .NET 1.1 installed, have the service pack unzipped so that the file I'm pointing to is the .exe. I went through nLite again just removing some components, not attempting to integrate the sevrice pack, and it ran properly.

The SR1 file I downloaded last Friday from Major Geeks, if that makes any difference.

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried its checksum????

of the downloade file to see if its correct,

Also, better tel us what version of Nlite you are using,

also you could try using the commandline with the /intergrate option...

hoped to be of help.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

nLite version was the latest, 1.0 RC1or 2, just downloaded. If I have time in a few days I'll try running the USP 5.0SR1 just as a service pack on a fresh install of 2K. If that runs fine, the compass will point at nLite.

I know of two other slipstreaming tools I could try. I slipstreamed SP4 the hard way, but it took me several tries. Software isn't my strong suit. :}

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have sucressfully slipstreamed it on a win2k (profesional) SP2 (us-eng)

with but Nlike 1.b4 / 1.b6 / 1.0 R2 - downloaded it from the torrent... and worked like a charm... if you look at the oficial download thread, - you should fine a hash key of the file (to check for errors).

Good luck...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had nLite 1.0 RC1 installed. I redownloaded USP 5.0SR1, and installed nLite 1.0 RC3, and it worked perfectly. Thanks for the query about the nLite version. I suspect that was the key change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...