Jump to content

nLite is in a loop


HowdyDoody
 Share

Recommended Posts

I haven't used nLite in a while. Everything has been good, but it's time to reinstall my OS.

I am trying to rebuild my CD for a fresh install. When nLite gets to "Integrating drivers", I see the "add files" going, but it just goes and goes and goes. I've restarted the process several times, but to no avail. Has anybody seen this?

Link to comment
Share on other sites


I haven't used nLite in a while. Everything has been good, but it's time to reinstall my OS.

I am trying to rebuild my CD for a fresh install. When nLite gets to "Integrating drivers", I see the "add files" going, but it just goes and goes and goes. I've restarted the process several times, but to no avail. Has anybody seen this?

HowdyDoody, without your Last Session.ini, as requested in BOLD RED letters above, we cannot make a guess. Please attach it. Are you reprocessing a source that has already been processed by nLite? Enjoy,John .

Link to comment
Share on other sites

Actually, I didn't ask for help. I asked if anyone had seen this happen. I fixed it myself.

Were you expecting a yes/no answer ?

Good you solved it, so if ever someone has the same problem and searches, he can find out "you fixed it yourself" without having to wait for us to point him to this thread to enlight him.

My guess is that you put your drivers in your XP folder.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...