Jump to content

Network and Sharing Controle Panel not open


aug
 Share

Recommended Posts

Hello.

I need information.

I use Vlite 1-1-6 RC and wish a Vista 32 bits without IE, Aero and etc. For Internet dial up and wireless, game and multimedia.

Vlite rebuild the setup. The problem is that "Network and Sharing Center" in Control Panel menu have a problem.

I click and opens the window of the "Network and Sharing Center" with the message "This Page Not Load" (IE HTML Engine not removed) and it doesn't show the configurations.

What resources i must maintain to have that control panel working correctly ?

I thank the creator of that software for that great help.

Link to comment
Share on other sites


Well in 64bit (slipstreamed, but shouldn't matter?) it showed that Can't Load blank page until I returned few dlls.

Now that I think of it in 32bit I could not confirm it.

Edited by nuhi
Link to comment
Share on other sites

I remove Diagnostics and Offline files in my x64 Vista Ultimate SP1, and I never had problems with the network and sharing center. Perhaps it's caused by slipstreamed SP1? I use preintegrated iso. (Even without SP1 I never had problems like this.)

I attached my .ini as well, perhaps it helps.

Edited by Dynaletik
Link to comment
Share on other sites

hi all

I exposed the same problem in an other post (Apr 15 2008, 12:51 AM)

so I stick it here, unfortunnatly have no solution

need help for x64 ultimate french + SP1

basic necessary respected

x64 ultimate french + SP1 without vLite = ok

x64 ultimate french (on x64) + SP1 by vLite (nothing off) =

many options disapear straight away

no more network connection even by the classical way

no sharing center as well (indeed I don't need it)

all this windows stay blanks

answer:

tVdP, that's weird. First are you clear on the select=remove component part?

Were you slipstreaming on a clean installation files, not previously vLited or anything integrated?

Then:

Yes all clear

Slipstream from clean installation and nothing integrated

I think there's something to see before RC here.

If I can help sending something... ask plz

Edited by tVdP
Link to comment
Share on other sites

Hmm.Previously this has not caused problems for me.Ive removed offline files and kept diagnostics and NSC has always functioned properly.Gonna test in few days if it causes problems for me now.

Link to comment
Share on other sites

Well in 64bit (slipstreamed, but shouldn't matter?) it showed that Can't Load blank page until I returned few dlls.

Hi nuhi, mind letting us know which dlls to return? Got the same problem with my slipstreamed vista x64 sp1...

Link to comment
Share on other sites

excuse the delay.

with recent version vlite using sp1 slipstream.

diagnostics is the problem.

Vlite with that ini for a system for game and video editing.

Video editing for moment is ok.

For game has problem with Need for Speed PRO Street and Crysis.

NFS "memory it cannot be read" and Crysis "File not found". maybe SP1 ?

The machine is AMD Ahtlon 64 X2 4000 with 1GB RAM. In same machine With original Vista Ultimate without SP1 run NFS and Crysis OK.

I already created several dvds (+ 12) to discover the mistake, but still without results.

Please, the files

Windows\System32\ndfapi.dll

Windows\System32\cscapi.dll

are respectively that resource ?

any help I thank

Last_Session.ini

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...