Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Search the Community

Showing results for tags 'start'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 2 results

  1. I've had this issue in the past and never could pin-point what was causing it. I think it's one of the tweaks I'm making, since some copies of XP I sent through nLite didn't do this. I slipstreamed harkaz SP4 v3.1b (almost immediately after it came out since I messaged him about it), but this isn't the problem. I've attempted to figure out what was causing this before. I searched Google and here. I'm probably not wording my searches correctly if anyone else has posted on this. I've attached my last session ini. LAST SESSION.INI
  2. I was hoping someone could help me with info about the start is back licenses. I recently reset my pc to factory defaults and cannot retrieve anything, but I do have another download of S.I.B. available. Would this take up my second "PC activation license"? Or will they know that I'm re downloading it to the same pc? The reason I ask is if I do have to reset again in the future I would assume I could not download a third time without paying. I might just wait a bit to re download after I'm sure my P.C. is clean but it's just driving me downright crazy not being able to use start for now. Tha
×
×
  • Create New...