Jump to content

MAVERICKS CHOICE

Member
  • Posts

    1,816
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    Australia

Posts posted by MAVERICKS CHOICE

  1. On 15/01/2016 at 2:49 AM, johnhc said:

    Thanks, Tripredacus for the instant reply.  I will give it a try soon.  Enjoy, John.

    EDIT:  I could not get this to work.  Using WSIM (10.0.10586.0), first it says NetworkLocation is deprecated and only allowed Home, Work and Other values.  I tried Home and Other (Public equivalent, I think) and still got the dialog.  The last time, I just ignored it and will see what that did. 

    Since CEIP did not seem to do anything, what can be used to turn off most/all of the Privacy invading junk?

    Thanks, John.

    Using the current 10 build & also prompts for the network nag, also asks to confirm Region setting & Keyboard whilst both is included in my xml. Has anyone else noticed this?

  2. Running win 7 x64 & MS say it is ok to use Win 7 as a host to use Win 10.

    I cleaned up my rig today & ran sfc /scannow command & voila immediately had the latest WSIM working flawlessly.

    There are many previous settings deprecated now in Win 10.

    Have made great progress & will do more vigorous testing.

  3. Update
    Have reworked my xml appears previous "specialize pass" settings not operating with W10!
    If I remove those passes it works.

    Any recommendations are appreciated.

     

     

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
        <settings pass="windowsPE">
            <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
                <DiskConfiguration>
                    <Disk wcm:action="add">
                        <CreatePartitions>
                            <CreatePartition wcm:action="add">
                                <Order>1</Order>
                                <Type>Primary</Type>
                                <Extend>true</Extend>
                            </CreatePartition>
                        </CreatePartitions>
                        <ModifyPartitions>
                            <ModifyPartition wcm:action="add">
                                <Active>true</Active>
                                <Format>NTFS</Format>
                                <Label>Ten</Label>
                                <Letter>C</Letter>
                                <Order>1</Order>
                                <PartitionID>1</PartitionID>
                            </ModifyPartition>
                        </ModifyPartitions>
                        <DiskID>0</DiskID>
                        <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>
                    </Disk>
                    <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
                </DiskConfiguration>
                <DynamicUpdate>
                    <Enable>false</Enable>
                </DynamicUpdate>
                <UserData>
                    <AcceptEula>true</AcceptEula>
                    <FullName>MC</FullName>
                    <Organization>MCs</Organization>
                    <ProductKey>
                        <WillShowUI>Never</WillShowUI>
                        <Key></Key>
                    </ProductKey>
                </UserData>
                <EnableFirewall>true</EnableFirewall>
                <EnableNetwork>true</EnableNetwork>
                <ComplianceCheck>
                    <DisplayReport>Never</DisplayReport>
                </ComplianceCheck>
                <ImageInstall>
                    <OSImage>
                        <InstallFrom>
                            <MetaData wcm:action="add">
                                <Key>/IMAGE/Index</Key>
                                <Value>1</Value>
                            </MetaData>
                        </InstallFrom>
                        <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
                        <InstallTo>
                            <DiskID>0</DiskID>
                            <PartitionID>1</PartitionID>
                        </InstallTo>
                    </OSImage>
                </ImageInstall>
                <UseConfigurationSet>false</UseConfigurationSet>
            </component>
            <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
                <SetupUILanguage>
                    <UILanguage>en-US</UILanguage>
                </SetupUILanguage>
                <InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
                <SystemLocale>en-AU</SystemLocale>
                <UILanguage>en-US</UILanguage>
                <UserLocale>en-AU</UserLocale>
                <UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback>
            </component>
    </settings>
    <settings pass="generalize">
    <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <SkipRearm>1</SkipRearm>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="specialize">
    <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <InputLocale>0c09:00000409</InputLocale>
    <SystemLocale>en-AU</SystemLocale>
    <UILanguage>en-AU</UILanguage>
    <UILanguageFallback>en-AU</UILanguageFallback>
    <UserLocale>en-AU</UserLocale>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-Security-SPP-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-SQMApi" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <CEIPEnabled>0</CEIPEnabled>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <ComputerName>MCs</ComputerName>
    <ProductKey></ProductKey>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="oobeSystem">
    <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <AutoLogon>
    <Password>
    <Value>************</Value>
    <PlainText>false</PlainText>
    </Password>
    <Enabled>true</Enabled>
    <Username>MC</Username>
    </AutoLogon>
    <OOBE>
    <HideEULAPage>true</HideEULAPage>
    <HideOEMRegistrationScreen>true</HideOEMRegistrationScreen>
    <HideOnlineAccountScreens>true</HideOnlineAccountScreens>
    <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE>
    <NetworkLocation>Work</NetworkLocation>
    <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
    <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
    </OOBE>
    <UserAccounts>
    <LocalAccounts>
    <LocalAccount wcm:action="add">
    <Password>
    <Value>***************</Value>
    <PlainText>true</PlainText>
    </Password>
    <Description></Description>
    <DisplayName>MC</DisplayName>
    <Group>Administrators</Group>
    <Name>MC</Name>
    </LocalAccount>
    </LocalAccounts>
    </UserAccounts>
    <RegisteredOrganization>MCs</RegisteredOrganization>
    <RegisteredOwner>MC</RegisteredOwner>
    <DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet>
    <FirstLogonCommands>
    <SynchronousCommand wcm:action="add">
    <Description>Control Panel View</Description>
    <Order>1</Order>
    <CommandLine>reg add "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel" /v StartupPage /t REG_DWORD /d 1 /f</CommandLine>
    <RequiresUserInput>true</RequiresUserInput>
    </SynchronousCommand>
    <SynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>2</Order>
    <Description>Control Panel Icon Size</Description>
    <RequiresUserInput>false</RequiresUserInput>
    <CommandLine>reg add "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel" /v AllItemsIconView /t REG_DWORD /d 1 /f</CommandLine>
    </SynchronousCommand>
    </FirstLogonCommands>
    <TimeZone>AUS Eastern Standard Time</TimeZone>
    </component>
    </settings>
    </unattend>



×
×
  • Create New...