Jump to content

Ric30

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Sweden

About Ric30

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Ric30's Achievements

0

Reputation

  1. I got the same error message, when using /VERYSILENT /NORESTART switches. When i install normal everything works
  2. You can find the issi here: http://www.albartus.com/issi/
  3. Hi! I'm not sure if this is what you looking for, but this will send to 3 diffrent emails with the same subject and email body. File.OpenEmail("email1@example.com?CC=email2@example.com&CC=email3@example.com&Subject=Your subject here&Body=Whatever you want as your email body here", SW_SHOWNORMAL);
  4. Yes its working with wpi 5.3. the wpi folder must be in the root of the disc.
  5. create a button and use this Shell.Execute("wpi\\wpi.hta", "open", "", "", SW_SHOWNORMAL);
  6. Setting it to default did not work for me, if i set it to none it worked.
  7. Have the same problem from wpi 5.01 --> 5.1 I did start things from the beginning, but it's the same config.js
  8. Why don't you share where it is, been looking for it my self, but i'm not finding it
  9. I found a copy of the program myself, and found the problem. During development of v1.1 I had to change the "mode" used by the GUI in order to make drag-and-drop work correctly. Changing that mode meant substantially modifying the code behind the GUI. Well, I did a lot of testing to make sure that the code changes I made all worked fine, but I forgat that the Wise Installer method selection was a completely separate GUI, and it was still coded for the original mode. That' why it simply didn't respond to any events. Oops. Anyway, it should all be working again. I bumped the version to 1.2.1 and re-released. The Wise Installer bug fix is the only change from 1.2. New download links are available in the original post. Thank's Sorry for the link Didn't check this thread yesterday, more than a couple of times.
  10. Thank's for a very nice program. But i have a little problem, cant extract Wise Installer package. It's Acoustica-CD-Label-Maker-Installer.exe version 2.50 trial. I come to 3 option's of extract method, i choose a option, but when i click on ok or cancel nothing happens. I have to ctrl+alt+del and kill the process.
  11. I hope Boardbabe can write a new script for 7.2.0.3, the script for 7.0.8.2 is really impressive
  12. Ric30

    Can't copy sp4.cab?

    Thank's for the fast reply. I have done the same mistake as dpurple77 , will try to make new boot folders and see if that works. Ric


×
×
  • Create New...