Jump to content

aLeXis

Member
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Romania

Everything posted by aLeXis

  1. I use latest k-meleon, maxthon1, latest opera. Firefox seems a resource hog.
  2. On XP i use NOD32 Bussiness edition (with firewall integrated) and never had any problems...on 98se i run an older version of nod and kerio firewall (also an older version) and is running smooth for like 4 years and counting....if you know what pages you visit or stuff you get from the internet there would be no problems.
  3. Nokia suxx at coding anyway...they know only xp and nothing else.
  4. Great....i can't wait to get the final...will be ok to install on an already updated install ? What exactly is this problem ? I got a hdd related problem in that when i enable dma on my second hdd it screws the fat (tho its fixable with minimal data loss) & when i copy files between hdds crcs change. Is this related to esdi_506.pdr ?
  5. When can we expect an rc or rtm build
  6. Here's the patch in an .EXE form....just run it, select the file, patch, restart pc and enjoy. Tested by me on Win98SE. Download link: http://qshare.com/get/222538/sblive-eq-pat...1.0906.exe.html
  7. Thanks for the info whatever420! I've compiled an experimental set of drivers for the SB0100. See First Post Let me know how they go. I did some testing some time ago with the new apps - varying success. I'll re-test all the new apps and post those that work well with the VxD drivers. I have nearly a gig of Live! drivers and apps (all downloaded from Creative US, Eur, Asia, Aus, over the years) It'll take some time, so stay tuned! B) Wow over 1 gb...thats alot...hope you can scrap something for us...can't wait
  8. CT4830 Looks like you have a Generation II Live! card. I've got a Gen II myself. Generation III was introduced with the Live! 5.1. There have been driver updates since the Live!Ware 3.0 full package was released. That's the point of these drivers. As I noted in a previous post, these are the core drivers and do not include Creative applications like Surround Mixer. The Creative apps have been updated since Live!Ware 3.0 also, but there are some compatibility issues with some newer versions since they are often designed for the WDM drivers (not recommended in 9x - I tested them, and could never get them working properly...). Yeah i know the point of this post but i hate it when companies dont post updated drivers for their older hardware and only for the newer (obvious reasons) even if they are compatible...i didn't knew there were newer vxd drivers for my card besides the lw3.0 package. What about the apps? Is threr surround mixer update for the vxd drivers ? I would like to try it. Thanks for this nice compilation...would be nice if you could find the updated dos drivers (not preinstalled tho).
  9. Hmm the emu10k1 vxd is actually newer than what i got with liveware 3 full package...how can this be...shame the parametric eq patch doesn't work on it Thanks anyway
  10. Well, i have a Nokia N73 and i can use it in mass storage mode with no problems (thanks to Maximus) but what i need now is to use it in "PC Suite Mode"...and the version of Nokia PC Suite (or just the cable driver) that works with the N73 only supports 2000 and XP (yes NO VISTA )...so is there such a generic driver for this or can someone look into the cable driver/inf file to see if its moddable for win98se ? Thanks in advance. Link to the driver: http://europe.nokia.com/A4144937
  11. Would be nice if someone could make a patcher to "fix" files compiled in vc2008 to work on win98.
  12. I second this...i use 98se on a daily basis and if you got a decent system lets say a beefed up p3 you get no bsod or stuff like that....and if an app crashes maybe is poorly coded (which are many these days)...i haven't reinstalled the os in 2.5 years and it works great.
  13. Correct me if im wrong but i think Norton System Works 2005 needs some files from this update...
  14. I just want to thank Maximus for this AWSOME OS update....i recently purchased a Nokia N73 mobile phone and i had no chance to get it to interact with my Win98SE machine because Nokia doesn't support this OS in its latest Nokia PC Suite software & other mobile phone manager type of software need the nokia drivers already installed (what's the point then???) but luckly this phone can work as a USB Mass Storage drive. So i just installed this amazing piece of software and guess what IT WORKS FLAWLESSLY...now i don't have to run cpu/memory hogging mobile manager soft.... THANKS to Maximus-Decim & all who contributed to NUSB.
  15. Thanks for the hard work you guys do...you are THE win98 supporters...keep it up...best thread in the forum bar none
  16. aLeXis

    BIOS HDD

    Well i nailed it down...it seemed that the problem was one of the ribbon cables...i swaped them on the motherboard and had to put the cdrw as a secondary master (it wouldn't work otherway ) and the 2nd hdd as primary slave...the only thing thats bothering is that the hdd activity led is not blinking anymore on either hdd...guess i can't have it all...maybe ill have to buy a new ribbon cable, oh well...it works now but this one was weird as hell tho...thanks for the suggestions anyways.
  17. aLeXis

    BIOS HDD

    This is the wierdest problem i have come across....i have a p200 pc with win98se installed and i want to install a new 5gb hdd as a secondary drive and this is where the madness begins. Firstly this pc has only two power connector cables so i had to buy an extender cable (Y shaped one) to connect the cdrw and the hdd on the secondary cable and one hdd as a master. If i want to install the hdd as a master and the cdrw as slave it wont see the cdrw in the bios...when i switch it it won't see the hdd only the cdrw. If i want to put the cdrw on the first cable as a slave it won't see it also. Then i tried the second hdd as a slave and the cdrw as a master on the second cable and it works but it doesnt see the hdd in bios only the cdrw but the thing is that windows sees the second hdd just fine...i even ran Norton disk doctor to make sure tat there are no problems...only DOS can't see the hdd but that is just becausse the bios doesn't sees it also. So is it safe to use the hdd like that or what to do...also i can't enable DMA on it cuz of the **** bios. What am i doing wrong here ? Thanks in advance and sorry for the long post
  18. Yeah i saw those but it says it's only for input and to display those chars in IE not anyother app...or does it work for others apps ?


×
×
  • Create New...